marți, iulie 5, 2022

Halterofila Luciana Condurache de la CSM Arad este triplă campioană europeană!

 

 

Campionatele Europene de haltere rezervate cadeţilor, de la Milano (Italia), se încheie cum nu se poate mai frumos pentru CSM Arad. După cele cinci medalii obţinute la U17, de Cosmin Krupla, un aur şi două bronzuri la categoria 50 de kilograme şi de Emanuel Danciu, un argint şi un bronz la 62 de kilograme, a venit şi rândul unei halterofile să strălucească pe podiumul din nordul Italiei.

Şi a făcut-o în stil de mare campioană: cu trei medalii de aur, Luciana Condurache a devenit triplă campioană europeană la U15, în limitele categoriei +75 de kilograme: 77 de kilograme la smuls, 93 aruncat și 170 la total. Performanţă excelentă a secţiei de haltere a CSM Arad, care încheie Europenele din Italia cu un total de opt medalii, dintre care patru de aur, una de argint şi trei de bronz.

Vă reamintim că la feminin, o altă halterofilă a CSM-ului, Adelina Vizitiu, a obţinut un loc 5 la aruncat, cu 75 de kilograme, un loc 6 la totalul olimpic, cu 130 şi un loc 8 la smuls, cu 55 de kilograme, rezultate înregistrate în cadrul categoriei 53 de kilograme. Nu putem să nu subliniem că aceste rezultate sunt rodul muncii antrenorului Adrian Jigău.

 

Ultimele Știri

Related news