Handbalistele de la CRIȘUL nu s-au făcut de rușine în meciul cu super-titrata MINAUR Baia Mare: au câștigat o repriză!

 

Ora nepotrivită (15.00) a făcut ca un meci de handbal feminin cu un adversar de  gală să fie urmărit ieri în polivalenta arădeană de mai puțin de 200 de spectatori. Crișul primea vizita fetelor de la Minaur în meci contând pentru faza 16-imilor Cupei României. Cele două eșaloane diferite au dat clar numele favoritei cu atât mai mult cu cât în lotul băimărencelor  evoluează două jucătoare de lot Polocoșer și Seraficeanu. Antrenorul Costică Bucerschi de pe bancă a condus echipa sa spre un start alert de partidă, la pauză a fost 23 – 9 pentru maramureșence. După pauză, Minaur a testat tot lotul deplasat la Arad. A rezultat un joc mai echilibrat încheiat cu scorul 27 – 38 în favoarea echipei de top.

Gazdele, lidere in seria de vest a ligii secunde s-au impus în repriza secundă 18 – 15, și se gîndesc la meciul de campionat de la finele acestei săptămîni acasă cu echipa de pe Bega.

Au arbitrat: Adrian Nacu și Adrian Rucoi (Târgu Mureș). Observator: Gheorghe Năsturel (Reșița)

Aruncări de la 7m: 9-5 (transformate: 5-4; au ratat: Klimek, Golusin, Boldor, Cherecheși / Rysankova). Minute de eliminare: 2-4.

Crișul: Năstasă, Corha, Nemoianu – Popeanu, Klimek – 6 goluri, Golusin 5, Cherecheși 4, Petruse 4, Boldor 3, Haidu 3, Vezentan 2, Petruse, Vrabie.

Minaur: Enache, Măzărache – Seraficeanu – 6 goluri, Cârstea 5, Popa și Kerekes 4, Tămas, Szolosi și Lisewska 3, Borș, Conache (foto), Polocoșer, Burlakencho și Risankova 2.

………………………………………………

Articolul asociat:

Crișul Chișineu Criș are onoarea să o primească pe legendara H.C. Minaur Baia Mare în „Polivalenta” arădeană

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy