marți, octombrie 4, 2022

HANDBALUL ARĂDEAN are viitor! H.C. BELDIMAN s-a calificat în semifinalele Turneului Eurozonal cu JUNIORII 4 și a dat golgheterul Turneului de la Reșița

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În perioada 21-22 aprilie 2018, Handbal Club Beldiman a participat cu juniorii 4, la Turneul Eurozonal RO 5 organizat în orașul Reșița. La acest turneu a participat 7 echipe: CSMS Resita,LPS Banatul Timisoara, Stiinta U Petrosani, CSS Lugoj, HC Beldiman, Unirea Sannicolau Mare, Sc.Gen. 7 Timisoara, împărțite în două grupe.

HC Beldiman a facut parte din grupa 2, alături de Unirea Sannicolau Mare si Sc. Gen.7 Timisoara

În urma jocurilor disputate, HC Beldiman s-a CALIFICAT la Turneul Semifinal, care se va desfășura în luna mai, locația stabilindu-se în funcție de cerere și ofertă  către Federația Română de Handbal.

HC Beldiman a obținut prin jucatorul Burzo Andrei și titlul de golgheter al Turneului.

„La un an si jumatate de la infiintare,se vad rezultatele muncii depuse de catre noi, prin aceasta CALIFICARE la Turneul Semifinal de juniori4. Este o performanta pentru noi si suntem foarte bucurosi” –au declarat oficialii clubului.

Lotul echipei HC Beldiman:

Portari: Kurucz Patric, Barbicioiu Andrei

Jucatori:Beldiman Robert, Burzo Andrei, Gaulea Dragos, Boldis Ayan, Repede Alex, Covaci Beny, Toma Cătălin, Chifu Matias, Ulrich Lucas, Chera Cristian.

Antrenori: Adriana și George Beldiman

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news