sâmbătă, mai 28, 2022

[HIP HOP NEWS] Lista lu’ nană Floare vs Lista lu’ Uțu Împărat. Încă soții Pistru: bani, rețete de slăbit, divorț și milioane de euro…

 

©  Lista lu’ nană Floare vs Lista lu’ Uțu Împărat!
La accidentul petrecut în Bistrița, lângă mașina lui Topa s-au găsit 2 liste: pe una erau trecute legumele pentru zacuscă, ouă, brânză, lapte, absorbante și un lubrifiant – pe cealaltă erau trecute 8 nume ale unor indivizi din Arad, încercuite cu roșu plus pozele lor și schema de atac dar și desene cu benzinăriile de unde se pot lua canistrele cu benzină pentru a le da foc ălora la mașini. A fost ușor să ne dăm seama că ar fi lista lui după următoarele elemente:
– gramatica a fost pusă la pământ;
– numele celor amenințați este scris cu majuscule;
– desenele cu schema de atac „unde se atacă noaptea și în haită”;
– sumele oferite „atacatorilor”, adică prețul începând de la un meniu cu ciorbă de salată, bani (50€) sau 1-2 grame de cocaină pentru start;
– s-au găsit urme de adidași originali de la Arbanii sau Adbidas;
– căsuță din plastic de la Dedemann (majoritatea nu au locuință și stau prin gară);
– brâu maramureșean de pus cuțitele la adăpost;
– CD-uri cu muzică live cântată pentru însuși Uțu Împărat plus un set de căști… doar nu pot merge cu muzica tare să se facă gălăgie.
Gen:

Foaia era din ceva caiețel de clasele 1-4… ne-am prins pentru că în colțul paginii erau ceva super-eroi din benzi desenate iar pe spatele acesteia era un tratament de păr cu aloe și scheme de cum să îți faci freza ananas și ceva dume pentru femei ușuratice (vreuna de-a lu` Topa). Astfel, sigur, nu aceasta era lista lu` nană Floare  ci cealaltă, cu legumele pentru zacuscă, ouă, brânză, lapte, absorbante și un lubrifiant…

 

©  Pistru… Bani, rețete de slăbit, divorț și milioane de euro!

Gurile rele vorbesc deja de separarea doamnei Pistru de însuși Eusebiu. Acum durerea nu este mare ținând cont de faptul că milioanele se împart la 2, durerea va fi mai mare când viitorii iubiți/e se vor hrăni din acele milioane, fiecare fiind liber să facă ce vrea.
El: Va putea acum să facă tumbe cu mașina plină de adolescente obraznice și să „tamponeze” ce vrea cu orice viteză; va putea participa liniștit la diferite paranghelii unde maximul de vârstă este un 30; îi va putea trimite emoticoane cu inimuțe noii lui iubite, nestingherit; nu va mai trebui să de-a raportul unde, cu cine și de ce?… Acum va putea liniștit să se poarte ca un adolescent pentru că este LIBER!
Ea: Nici soția nu se va lăsa mai prejos, dar ea mai are puțin din cura aia de slăbit dar sunt sigur că deja are și ea un „Roby Roberto” ce-i dezmierdă auzul și simțurile, nu de alta, dar parcă ăla ar vrea să-și schimbe mașina cu una mai puternică. Așa că dă-l dracu de divorț, e liber la distracție! Singura problemă și dilemă va fi cu numerele de la mașină: el sigur va avea tot „PIS” iar, pentru doamna, ne-am gândit că i-ar prinde  un  „XXS” sau un „IUB”… sau BAL?… BAL să fie!

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. frumos articol ! va recomad cu drag sa iti cumperi tu impreuna cu Lucian Valeriu o canistra de benzina si sa va spalati pe cap cu ea poate aveti norocul sa vi se aprinda creierele ! daca voi credeti ca urmariti tot ce se petrece va asigur ca nu e asa si va cam neglijati pe voi si stiti cum e cand nu prea ai grija de tine si cred ca Lucian stie mai bine ! karma nu va uita ! nici noi desigur !

    • Când mai ai chef de amenințări din astea ca de la anonim („fara nume,fara numar) la semnatar cu nume și prenume al articolului, măcar fii atât de deștept încât să nu lași urme… chiar dacă ți-au crescut coaie, nu le forța prea tare că explodează… și nici nu ești așa greu de găsit dacă avem IP-ul, boule…

Comentariile sunt închise.