sâmbătă, mai 28, 2022

[HIP HOP NEWS] Smartphone-urile vor fi dotate cu detectoare de minciuni. Dezidealizarea „femeii de cartier”

 

©  Cică în 2022 toate smartphone-urile vor avea detector de minciuni! Să vezi atunci bătăițe pe tatuate și nu numai… și pe ăstea corecte!! „Ziii făăă… al câtelea am fost? Al 2-lea! Blink, blink, blink… urlă smartphone-ul… minciunică! Pac un totoșel! Și tot ea tare-n gură… Bine, am mai făcut-o cu Robby, Laur, Paul și cu Gianni de la Milano… dar atât!.. dar tuuu … ia să vedem… doar mie mi-ai băgat boticul la savarină? Blink, blink, blink… urlă smartphone-ul… minciunică! Băă, nenorocitule… lu’ nespălata aia?… FMM de jeg… Scandal total… Și Smiley când vine aia acasă dimineața… nici n-o mai intreabă „de unde vii la ora asta?”… Îi apare direct cum intră aia în lift pe mobil : „RĂZVAN! Bagă-i tată cheia în ușă, ca să nu mai poată să intre jigodia! Nici băieții nu o să mai mintă chiar așa de mult: „să mor eu dacă i-am tras-o!” Blink blink blink.. M-a scos doar un meci! Blink, blink, blink!
Grașii și ei: Toată ziua am mâncat doar un piept de pui și o salată! Blink blink blink… și apare o xxl-toblerone pe ecran… Dar cel mai grav, astea de apar singure pe la Dubai, Mauritius și Bali în poze… Te-ai și culcat cu el? Hai, fato, dar cine mă crezi… omu e civilizat, nici nu s-a dat la mine! Mega blink blink blink… nici nu vă zic ce apare pe ecran… adică ce carici imens… doar dacă ai placă apare toată… pe smartphone doar capu… Oricum o să iasă scandaluri multe! Eu n-am pe cine să întreb că n-am avut prea multe gagici la viața mea… și tot timpul am fost al 3-lea… Vai de capu vostru dacă vă îndrăgostiți de una care pune pe fb: „spune-mi, te rog, că după august urmează iunie”.


© Dezidealizarea femeii de cartier. E certăreață, e gică-contra, mimează orgasmul, se uită la insula iubirii, te cară după ea de Crăciun la sala palatului la concert Ștefan Bănică jr, spală paharele de unică folosință, dacă ieșiți la club se matolește și la 4 vrea la manele, cumpără numai miere polifloră… și i-ai zis de 1000 de ori să cumpere de salcâm, și e șoșoi maxim la pariuri cu fraza aia de căcat: „și așa n-ai câștigat niciodată!”, de-a dracului. după ce ieșiți de la METRO, se duce și cumpără o pungă plină de  fornetti și îți strică dieta… că nenorocirile ălea sunt calde și te omoară mirosul în mașină… și pune și peste 10 instastory pe zi și boomerange fără număr…

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Lucian ce se intampla cu tine in ultima vreme ai renuntat sa mai scrii de unele subiecte fierbinti de exemplu Mladin Cosmin si gasca imposibil la conexiunile tale sa nu le cunosti povestea .Sa intelegem ca cineva tine lesa si nu ai voie sa scrii de ei ?sau iti ei leafa de la ei ?

Comentariile sunt închise.