joi, august 11, 2022

[HIP HOP NEWS] Voiaj din arest către apartament: Dani „Ganteră” Vesa și Vivi „Minnie” Fizidean

 

După boacănele făcute de cei doi, au venit și câteva sentințe liniștitoare pentru „sperietoarele arestului”… așa că, pentru noi și cititorii „din această lume” e aproape obligatoriu să ne întrebăm: oare ce fac acasă? Cum au ajuns „pe domiciliar” și ce va urma?

© Despre Dani „ganteră” Vesa suntem siguri că ascultă manelele cântate de One atunci când face puțin piept și spate să își contureze perfect trupul și kilogramele pierdute în arest… și parcă parcă acum One cântă cât-decât bine, iar brațul prinde contur. Mai joacă o tablă,mai bea o bere,mai pune ceva la cale și poate îl injură pe One în gând – deși acum i-a ratat cariera în manele, ăsta deja fiind în top 2.000.000 artiști consacrați pe ruta Arad-Ususău!Probabil finalul va fi momentul în care Vesa va trebui să-i dedice ceva milioane grele pentru intestinul subțire pișcat al manelistului, acum cântând doar doine, și pe un ton mai subțire!
Sanchi… ne contrazice realitatea: a cântat la botez la Kuki… deci e bine-mersi! Dovada că și intestinul subtire al marelul manelist a prins contur, la fel ca brandul lui Vesa, e că acum cateva seri a cântat atât de mult  încât intestinul înțepat i s-a regenerat, ca pasărea Phoenix… iar după botez a plecat cu una dintre mesene… deci e în regulă!

https://www.youtube.com/watch?v=XTSh0HAMJoY

© Despre Ioan Vivi P.Diddy Fizi suntem la fel de siguri că, fiind mic, a ieșit pe gaura cheii sau printre gratii. A plutit, dus de vânt, până în Grădiște, și-a parcat trăsura cu cai în colțul casei pe care și-a și impușcat-o pentru reclamă, iar acum, dacă tot e acasă sigur, va sta în ploaie, să crească și el mare! Sigur telefonul lui a țârâit în minim 11 județe din țară pentru ca mafioții lui să-l ajute cu merinde, pateuri, lapte bătut, pampers și ceva bomboane. Minorele deja l-au sunat și-l vor de soț, el fiind „Terente de Arad”. Mai bănuim că joacă „Fazan” cu polițiștii, iar litera unde se va spune „stop” va fi exact cu a celuia care l-a dat sau urmează să îl dea în gât. Probabil în zilele lui lucide,se mai uită la „Albă ca Zăpada” – dar de data asta nu pentru a o trage pe nas, ci pentru a-și regăsi cei 6 pitici care acum l-au cam părăsit!

Una peste alta, amândoi sunt bine – cel puțin până când se va face lumină…  asta în caz că se va face!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Da de taranu de Serghei care și-o luat panamera nu zice Nimeni nimic
    ?? Se lauda buda Acm o săptămâna pe la pizza la ared acolo cum ca Serghei știa de la el din prima zi când a fost Arestat ca la sifonat pe palincas si pe ăla de la SRI dar nu ia zis nimic la fratele lui cu jap …. taranu cu panamera făcuți din droguri de tot felu

Comentariile sunt închise.