ȘTIRI

I.P.J. Arad s-a îmbogățit cu 20 de colegi noi. Vezi unde au fost repartizați tinerii polițiști

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

I.P.J. ARAD UREAZĂ „BUN VENIT!” CELOR MAI NOI COLEGI

1.244 de de tineri absolvenți ai școlilor de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca și „Vasile Lascăr” din Câmpina au intrat în rândurile Poliției Române. Dintre aceștia, 20 de agenți de poliție au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Începând cu data de 1 noiembrie a.c., cei 20 de tineri și-au început cariera în Poliția Română, urmând a deprinde tainele meseriei de polițist în cadrul Poliției Municipiului Arad, polițiile orășenești, precum și la posturile de poliție.

Noii colegi își vor desfășura activitatea în structurile de ordine publică și rutieră, după cum urmează : 8 la Poliția Municipiului Arad (și cele 2 secții), 3 la polițiile orașelor Curtici, Lipova și Pecica, și 9 la posturile de poliție Macea, Tauț, Cărand, Șiștarovăț, Moneasa, Brazii, Pleșcuța, Secusigiu și Poliția Comunală Vinga.

Comanda Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și întreg colectivul urează „Bun venit în rândurile noastre!” și mult succes în cariera aleasă de cei mai tineri colegi polițiști.

AGENT DE RELAȚII PUBLICE,
Agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga

Critic Arad, 6 noiembrie 2018 10:11

Colegi-noi