luni, august 15, 2022

Iar punem carul înaintea boilor: Abia ce a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea pasajului din Micălaca, dar ne lăudăm „că va fi finalizat”

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Mihai Fifor: Pasajul din Micălaca va fi, în cele din urmă, finalizat!

A fost necesar ca PSD să intre la Guvernare și Sorin Grindeanu să gestioneze Ministerul
Transporturilor, pentru ca lucrurile să reintre în normal în ceea ce privește Pasajul din Micălaca.

„A fost emis astăzi ordinul administrativ de începere a lucrărilor pentru finalizarea pasajului – legendă al Aradului.

Nu e o laudă, ci doar o simplă constatare. De fiecare dată spun și asum că PSD a intrat la guvernare pentru a furniza soluții, nu pentru a deveni parte a problemei. Iar deblocarea lucrărilor la Pasajul din Micalaca arată exact acest lucru.

După 2 ani de blocare halucinantă în PLAN LOCAL a investiției, 2020 si 2021, ani în care ni s-au tot promis soluții și s-au vânturat tone de promisiuni de cei care azi rup facebook-ul cu postări sforăitoare, asumând merite pe care nu le au în această reușită, lucrarea va reîncepe și va fi finalizată. Nu de ministerul lui Drulă, ci de ministerul lui Grindeanu.

Era momentul ca Aradul să aibă parte de finalizarea acestui proiect, care devenise, de prea multă vreme, coșmarul arădenilor”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.