luni, ianuarie 30, 2023

Îi ținem pumnii Danielei Dodean la Tokyo. Meszar Răzvan: „Știm că ea este OLIMPICA noastră!”

 

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a început vineri 23 iulie, pe Stadionul Olimpic din capitala Japoniei, la ora locală 20:00 (14:00, ora României).

Jocurile, amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus au fost declarate oficial deschise în cadrul acestei ceremonii, în jurul orei 23:00 (17:00, ora României), de către  împăratul Japoniei, Naruhito. Flacăra olimpică a fost aprinsă jumătate de oră mai târziu de japoneza Naomi Osaka, numărul doi în tenisul mondial, care va arde până în ultima zi a competiţiei polisportive, adică pe data de 8 august.

Emoții mari sunt și pentru tânăra arădeancă Daniela Monteiro Dodean (33 de ani), componentă a naționalei de tenis de masă, care se află la cea de-a patra prezență la rând, la Jocurile Olimpice.

„Îi ținem pumnii Danielei și suntem convinși că ea își va da toată silința pentru obținerea medaliei olimpice, pe care o merită din plin. Îi dorim mult succes și să fie convinsă că noi, cei de acasă știm că ea este olimpica noastră. Antrenorul emerit Arpad Kakas, cel care a descoperit-o pe Dana are mari emoții și va trăi fiecare meci la intensitate maximă. Și în ziua de azi, acesta are o poză cu ea și o ține la el tot timpul, pentru că este copilul care i-a  adus cele mai mari satisfacții ca și antrenor” ne-a transmis Meszar Răzvan, cunoscutul antrenor de tenis de masă din Arad.

Concursul olimpic de tenis de masă la proba pe echipe, debutează pe 1 august. Vă amintim că  Daniela a fost foarte aproape de o medalie olimpică, când a participat ultima dată la JO ( n.red. Rio de Janeiro), în urmă cu cinci ani.

România va fi reprezentată la tenis de masă de 4 jucători şi 1 rezervă: echipa feminină (3 jucătoare) – Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs (simplu, dublu mixt), Elizabeta Samara (simplu), Irina Ciobanu (rezervă) şi Ovidiu Ionescu (simplu, dublu mixt).

HAI DANIELA!

Ultimele Știri

Related news