SPORTURI

Ilie Stan revine ca adversar al UTA-ei

 

Campionatul este o competiție de lungă durată, echipe care au început bine campionatul dau semne de oboseală, doar constanțî în rezultate se mențin acolo sus. Aceste oscilații au produs tensiuni la echipele cu pretenții s-au schimbat antrenorii.

„Încercăm să scoatem maxim din fiecare meci să vedem unde terminăm prima parte ca campionatului, pentru a face strategia pentru a doua parte a campionatului. Când vrei să câștigi un campionat fie el și în liga secundă, funcționează principiul atacul îți câștigă un meci sau câteva dar defensiva îți câștigă campionatul. Avem cel mai bun atac, lucrăm și la fazele fixe care își pot decide un meci”, spune Laszlo Balint. Cipri Rus revine după suspendare.

Gloria Buzău este considerată echipa cu un apetit ofensiv au avut reușite și din faze fixe, Vali Alexandru, Bourceanu au marcat destul de multe goluri din faze fixe. Stan îşi va înfrunta una dintre fostele echipe, pe care a antrenat-o în tandem cu arădeanul Dan Cuedan ales de Marius Locic, în momentul în care acesta a dorit să o preia pe UTA din mâna lui Călin Chişbora, asta în anul 2004. Buzăul e acum la prima deplasare după trei etape acasă, 2-0 cu Farul, 0-1 cu ASU Poli şi 1-2 cu Metaloglobus. Stan a precizat că arădenii nu sunt în cea mai bună formă dar norocul ține cu cei buni.  UTA are cel mai bun atac și cea mai bună apărare. UTA – Gloria Buzău (mâine ora 14.00).

Cosmin Gherman, 12 noiembrie 2019 7:42