marți, noiembrie 29, 2022

Impresarul Mihai Joița propune antrenori noi pentru UTA: Mulțescu sau Selymes

 

Conducerea clubului UTA a renunţat la mai mulți jucători experimentați din lot pentru a produce un șoc la echipă; principalul motiv a fost, însă, comportamentul lor neagreat în cantonament (ziua lui Ciucă). Cu toate acestea, exprimarea echipei nu e cea dorită, în ciuda rezultatului pozitiv de la Brăila.

Tocmai de aceea, conducerea clubului caută variante pentru o nouă schimbare, de data aceasta,  pe banca tehnică, schimbare care e pe punctul de a se produce chiar în zilele următoare. După Adrian Mihalcea, Adrian Falub şi Cristian Todea, la UTA este posibil să fie schimbat din nou antrenorul.

Tibor Selymes şi Gheorghe Mulţescu sunt variantele pe care conducătorii clubului le cântăresc în acest moment. Amândoi sunt reprezentați de impresarul Mihai Joiţa, care a mai cochetat cu UTA în urmă cu circa 7 ani, pe vremea lui Giovanni Catanzariti.

Impresarul, la începutul actualului sezon, a colaborat cu Selymes la Olimpia Satu Mare, dar fără rezultate notabile (Selymesi a demisionat din cauza rezultatelor slabe).

Mihai Joiţa, aflat acum la Arad, confirmă  că i-a făcut propuneri lui Alexandru Meszar şi spune că e la curent cu ceea ce se întâmplă la UTA.

Ultimele Știri

Related news