ȘTIRI

PROGRAMUL COMPLET al „ZILELOR ARADULUI”

 

În „filmul” lui Falcă, municipiul „e din ce în ce mai prosper și mai schimbat în bine de la un an la altul”. Are și un MESAJ în această direcție!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mesajul domnului primar, Gheorghe Falcă, cu prilejul Zilelor Aradului

Ca în fiecare an, în luna august Aradul se îmbracă de sărbătoare. Ediția din acest an a Zilelor oraşului va oferi arădenilor mai multe premiere, printre care un spectacol de operetă în aer liber şi o video-proiecție pe clădirea Palatului Administrativ. Programul va fi întregit de evenimentele tradiționale (concerte de muzică ușoară, concerte de muzică populară, spectacole pentru copii) organizate atât  în centrul orașului, cât şi  în cartiere, la Ștrandul Neptun, în Parcul Reconcilierii, dar și în alte locații.

 „De Zilele Aradului aniversăm declararea orașului nostru oraș liber regesc. De aceea, pentru aceste zile, am pregătit un adevărat regal. Concerte, expoziții, spectacole în piețele Aradului și serbări câmpenești pe malul Mureșului, proiecții de film, zile luminoase și chiar nopți albe alcătuiesc programul efervescent al Zilelor în care în bucurăm împreună.

E, de fapt, o concentrare festivă a ceea ce colegii mei din Primărie și din Centrul Municipal de Cultură fac de-a lungul întregului an. Pentru că Aradul a devenit, în ultimii ani, un oraș al marilor și frumoaselor evenimente. Festivaluri de teatru, de film și de literatură, (re)deschiderea vechilor cinematografe din cartiere, care devin cu fiecare zi adevărate centre vii ale comunității, instituții culturale din ce în ce mai vizibile și mai puternice, toate acestea sunt semne ale unui oraș care își schimbă statutul, nu doar economic, ci și cultural.

Aradul e din ce în ce mai prosper și mai schimbat în bine de la un an la altul. E un oraș din ce în ce mai ofertant pentru propriii săi locuitori. Iar acest lucru se vede și în programul acestor Zile, care, din cartiere până în centru, de pe malul atât de frumos al Mureșului și până în Cetate și Ștrand, desenează o hartă a bucuriei de a locui împreună în Arad” – este discursul  primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă

Zilele Aradului 2017 se vor desfășura în perioada 18 – 27 august.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

………………………………………………………..

PROGRAM Zilele Aradului 18 – 27 august 2017

Vineri, 18 august

Evenimente în cartiere

17:00 -18:00 Spectacol pentru copii Povești cu clovni 

18:00 -19:00 Defilarea păpușilor gigant

19:00 -20:00 Spectacol pentru copii Fata moșului și fata babei

20:00 -21:00 Concert muzică sârbească Monza Band

22:00 -23:00 Proiecție de film în aer liber Blue Jasmine

 

Sâmbătă, 19 august

Evenimente în cartiere

 

Duminică, 20 august

Evenimente în cartiere

 

 Luni, 21 august

 

Marți, 22 august

 

Miercuri, 23 august

 

Joi, 24 august

 

Vineri, 25 august

 

Sâmbătă, 26 august

 

Duminică, 27 august

 

Critic Arad, 8 august 2017 12:16

zilele-aradului