vineri, septembrie 30, 2022

În nici 3 ore, în municipiu, polițiștii rutieri au aplicat 239 de sancțiuni contravenționale

ROADPOL – SAFETY DAYS

Miercuri, 21 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune cu efective mărite în municipiu, cu participarea reprezentanților Registrului Auto Român Arad.

În aproximativ 3 ore, au fost aplicate 239 de sancțiuni contravenționale,

în valoare totală de aproximativ 108.350 lei, dintre care 90 pentru depășirea vitezei legale, 91 pentru lipsa centurii de siguranță și 9 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii autoturismului.

Au fost reținute 7 permise de conducere,

dintre care 5 pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, 1 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 1 pentru depășirea vitezei legale. Au fost retrase 11 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni la sistemul de frânare, anvelope uzate etc.

A fost constatată o infracțiune, în cazul unui bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat.

Această acțiune face parte din activitățile de conștientizare a participanților la trafic cu privire la importanța respectării legislației rutiere, pentru prevenirea accidentelor cu consecințe grave.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news