În sfârșit, o asfaltare „cu cap”! Traficul greu de la intrarea în Arad se va decongestiona odată cu reabilitarea tronsonului DN 7 „vechi” [FOTO]

 

„Intersecția groazei” de pe Calea Radnei colț cu Șiriei se va decongestiona odată cu reabilitarea tronsonului de Drum Național de la intarea în Arad către pasajul de trecere a căii ferate… cunoscut ca „neterminatul”. E vorba despre cei aproximativ 250 de metri de șosea, aflată sub tutela Companiei Naționale de Autostrăzi și  Drumuri, din fața reprezentanțelor Mercedes și Fiat – tronson cunoscut ca DN 7 „vechi” și neutilizat, până acum, din motive neelucidabile în cheie logică.

Este o veste bună pentru miile de șoferi de TIR care tranzitează DN 7 dinspre și către Nădlac, îndeosebi, și nu mai sunt nevoiți să piardă zeci de minute cu manevre uneori demne de comedii absurde,  soldate de foarte multe ori cu acroșări, nu rareori cu accidente și întotdeauna pline de nervi întinși la maxim – este o veste bună și pentru autoturismele care circulă pe Valea Mureșului, înspre Deva.

Asfaltările sunt în fază terminală la momentul la care vorbim, iar ing. Petre Vlașin, șeful secției Drumuri Naționale, filiala Arad, a declarat pentru criticarad.ro„drumul e aproape gata, iar în câteva zile vom da drumul circulației pe acolo, după ce vom executa marcajele și semnalizările corespunzătoare”.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy