miercuri, august 17, 2022

În ultima etapă a turului UTA joacă acasă cu FC Argeș. Paul Păcurar este singurul absent din lotul echipei

 

Ultima etapă a turului ligii secunde regăsește UTA față în față cu alt nume cu rezonanță din fotbalul românesc: sâmbătă, la Șiria, vine FC Argeș.

Ca să înscriem, va trebui să punem presiune, să fim dispuși la efort, să venim cu cât mai multe acțiuni, astfel încât linia lor de fund să cedeze la un moment dat”, e de părere Cristi Todea, antrenorul principal al roș-albilor. Todea va avea alinia, în meciul cu FC Argeș, o echipă  cu doi atacanți: Florea și Curtuiuș se completează bine, se simt și am reușit să marcăm în fiecare meci când i-am avut pe teren pe amândoi. Ne dorim ca asta să se întâmple și sâmbătă. Oaspeții de sâmbătă vin cu un moral bun au învins în runda aterioară, sunt periculoși în atac, au o bună line de mijloc, veriga slabă pare să fie defensiva. UTA este o echipă la care trebuie să câștigi meci de meci mai ales în liga secundă, așa că orice antrenor simte această presiune”, a precizat Cristi Todea. Tehnicianul arădean nu crede că jocul de sâmbătă și cel cu Chindia sunt decisive pentru banca tehnică, dar e posibil orice până în primăvară.

Despre Sorin Strătilă,  a spus că acesta a fost pentru echipă un jucător cheie, determinant. Poate și-a pierdut motivația când UTA s-a îndepărtat de obiectivul de a promova.

Doar Paul Păcurar (foto) este indisponibil datorită suspendării pentru cumul de cartonașe galbene. În rest, lotul arădean e valid. O speranță a apărut în dreptul portarului Alexandru Barna, cel pentru care fotbalul părea un capitol încheiat. „Încă mai așteaptă rezultatele unor investigații, din ce știu mai are de efectuat un set de analize, există și semnale pozitive în ceea ce-l privește”, a spus Todea.

Argeșenii au și ei ceva probleme de lot, absența fundașului dreapta, Cătălin Tofan, fiind aproape sigură. Totodată, mijlocașii Ionuț Năstăsie și experimentatul Raul Costin sunt incerți.

În altă ordine de idei, Decebal Codruț Grădinariu, team-managerul echipei arădene, a avut spirit de observație și a sprintat din sala de conferințe cu o sticlă de apă în stradă, unde un trecător s-a prăbușit  pe trotuar. Fostul jucător a acordat primul ajutor și a solicitat ambulanța; se pare că, persoana în cauză suferise o criză epileptică.

 

Ultimele Știri

Related news