sâmbătă, octombrie 8, 2022

Încă o PATĂ URÂTĂ pe uniforma Poliției: Florin URSULESCU – RUTIERIST din LIPOVA, trimis în judecată pentru 7.308, 25 lei „ciupiți” din amenzile șoferilor

 

Uz de fals, delapidare și fals intelectual sunt capetele de acuzare pentru care Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad l-a trimis în judecată, prin rechizitoriu, pe fostul polițist rutierist de la Lipova, Florin Ursulescu.

Procurorii au documentat faptul că inculpatul falsifica procesele verbale de amendă astfel încât să reiasă că a încasat mult mai puțin decât încasa pe loc de la contravenienți. Diferența de bani și-o băga în buzunarul propriu – dar vorbim aici de sume aproape derizorii – în 2 ani, din anul 2013 până în 2015, a reușit să ciupească, de la 48 de șoferi, aproape ridicola sumă de 7.308,25 de lei.
Este cu atât mai rușinos.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în perioada 2013 – 2015, inculpatul Ursulescu Florin Valentin, în calitate de lucrător de poliţie în cadrul IPJ Arad şi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a operat modificări şi adăugiri în 48 de exemplare de procese-verbale de sancţionare contravenţională şi în 48 de chitanţe aferente, astfel încât să reiasă încasarea unor amenzi mai mici decât cele efectiv plătite pe loc de contravenienţi, însuşindu-şi diferenţa şi cauzând bugetului de stat un prejudiciu total de 7.308,25 lei. A mai reieşit din probele administrate că în perioada 2013 – 2015 inculpatul a consemnat în 14 cazuri viteze nereale în registrul radar, altele decât cele înregistrate de aparatul radar, pentru ca acestea să fie în concordanţă cu modificările din procesele-verbale de sancţionare contravenţională”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad .

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Lipova.

Conducerea IPJ Arad insistă pe amănuntul că „polițistul și-a dat demisia din cadrul IPJ Arad la începutul lunii iunie în urma problemelor pe care le are cu justiția” – de parcă asta ar schimba cu ceva datele problemei.

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

 1. La puscarie cu el escrocu dracului .CA de cand a intrat an politie se credea mare zoro

  • daca sinteti asa de baieti nu mai dati comentarii anonime….
   fiti baieti si spunetii baiatului in fata .
   omul chiar a fost baiat bun si de aia la-ți manevrat pt ca voi astia care acum il criticati ii tinetii in brate pe cei care fabrica dosare si baga lume nevinovată la puscarie…

 2. La pușcărie cu el , pardon în Lipova nu se poate baga un polițist corupt la pușcărie!!!!!!
  Lipova = ai bani ai de toate !!!!

Comentariile sunt închise.