luni, februarie 6, 2023

Încă o veste proastă pentru cei 140.000 de locuitori din 24 de localități de pe Văile Mureșului și Crișului, aflate cu gunoiul în stradă: firmei de SALUBRITATE i-a fost RETRASĂ LICENȚA

 

Compania care administra salubritatea în zona II (Chişineu Criş, Zărand, Zerind, Olari, Pilu, Grăniceri, Sintea Mare, Socodor, Mişca, Şepreuş, Şimand) și zona V (Lipova, Bârzava, Birchiş, Bata, Ghioroc, Păuliş, Conop, Săvârşin, Şiştarovăţ, Petriş, Ususău, Zăbrani, Vără diade Mureş), respectiv Grup Salubritate Urbană București – G.S.U. – are licența de operare retrasă de ANRSC. decizie luată pe 24 iunie. Astfel, compania este în incapacitatea de mai colecta gunoiul.

„Cu toate acestea, în obligațiile contractuale se stipulează că respectiva companie trebuie să colecteze gunoiul pe o perioadă de câteva săptămâni, până când CJA va găsi soluția optimă – atribuirea temporară a serviciului de salubrizare către un operator până la reluarea tuturor procedurilor de licitație. Mai mult, în acest moment, contractul cu această companie nu este reziliat, cu toate că în momentul în care operatorul și-a pierdut licența, contractul ar fi trebuit reziliat de drept”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

În materialul video atașat, puteți viziona „descifrarea politico-socială” pe care deputatul PSD și șeful organizației PSD Arad a făcut-o legată de acest subiect, cu prilejul conferinței de presă susținută joi, 27 iunie, la sediul partidului aflat la guvernare.

Cu „descifrarea juridică” acestei spețe, urmează să revenim într-un material separat.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news