vineri, decembrie 9, 2022

Încă trei ORDINE DE PROTECȚIE emise pe „modelul”: nu contează dacă ești din Sebiș, Dieci, Sântana, ai 65, 36 sau 49 de ani – dacă-ți bați nevasta… te faci singur de râs!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Trei ordine de protecție, emise de polițiștii arădeni la sfârșitul săptămânii trecute

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii, pentru violență în familie.

Astfel, în data de 8 iunie a.c., o femeie din Dieci a sesizat prin 112 că este victima amenințărilor și agresiunilor concubinului ei de 65 de ani, săvârșite la domiciliul comun al acestora. Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie, fiind dispusă evacuarea agresorului din locuință și păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de victimă.

În aceeași zi, pe raza municipiului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Sebiș, care și-a agresat concubina în locuința comună, în prezența celor 4 copii minori. Bărbatul a fost evacuat, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii orașului Sântana au fost sesizați de o femeie despre faptul că soțul acesteia, de 49 de ani, a lovit-o, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost evacuat din locuința comună de pe raza localității Sântana, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news