luni, februarie 6, 2023

Încă un amical de succes înainte de cantonament: UTA – Crișul: 3 – 1

 

UTA – Crișul 3 – 1 (2 – 0)

UTA a jucat astăzi la matineu pe teren propriu ultimul amical înaintea plecării spre Antaya acțiune care începe duminecă. Elevii lu Laszlo Balint au primit vizita celor de la Crișul Chișineu Criș echipă de care a trecut și în faza a doua a Cupei României a fost atunci 3 – 0. La fel ca în meciul cu Progresul Pecica disputat cu aproape o săptămână în urmă și de această dată gazdele au primit o replică destul de bună. UTA a abordat meciul ofensiv Ursu l-a remarcat în câteva rânduri pe Zamfir portar împrumutat de la UTA. Golurile au venit pe final de primă repriză când UTA a punctat de două ori prin Ursu în minutul 43 și Moise din penalty în minutul 45. Golul trei al arădenilor a venit la cinci minute de la pauză prin Ciucur. După golul trei elevii lui Balint nu au mai pus accent pe ofensivă. Oaspeții au redus din diferență în minutul 70, tot în urma unei lovituri de pe punctul cu var fructificată de Codrea. Pușcaș și Ioniță au trimis de două ori mingea în bară. Astăzi Damian Isac și-a sărbătorit ziua de naștere împlinind 19 ani. A fost un bun prilej pentru antrenorul liderului din liga a doua de a vedea la lucru cele trei nume venite în această iarnă.

După pauză la UTA au evoluat: Bolboașă – A. Rus, Ilie, Pașcu, Ciucur – Vulturar, Isac – Gavrilă, Puşcaş,Bustea – Ioniţă.

UTAI: Iacob – Tomozei, Crișan, Melinte, Simo – Hrezdac, Moise – Oroian, Miculescu, Ursu – Buhăcianu.

Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Nistor, Suslak – Ciornei, Pavel – Piț, Ember, Balla – Codrea. Au mai evoluat: Modan, Clej, Teședan, Jichici

Ultimele Știri

Related news