SPORTURI

Începe noul sezon de baschet feminin. Arădencele debutează contra orădencelor de la CSU Rookies

 

FCC Baschet Arad s-a pregătit de debutul în ediția 2020-2021 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, ce va avea loc azi 27 noiembrie, la turneul de la Satu Mare, contra orădencelor de la CSU Rookies.

FCC Baschet Arad va debuta  de la ora 17, în noua ediția de campionat contra fetelor de la CSU Oradea.  Sâmbătă seara (ora 19,30) va avea loc meciul contra gazdelor de la CSM Satu Mare, iar, duminică, „galben-albastrele” vor încerca să-și ia revanșa cu „U” Cluj pentru înfrângerea din Cupă. Partida va începe la ora 17. Cazurile de Covid au ocolit gruparea arădeană doarRebecca Lipovan, 18 ani, variantă de U23 pentru Bogdan Bulj a fost testată săptămâna aceasta pozitiv, în vreme ce Alexandra Rotariu reuşind cu greu să se negativeze după trei teste la rând.

Prezența spectatorilor în tribune este în continuare interzisă. Fanii „galben-albastrelor” își pot urmări favoritele în direct pe canalul de youtube al federației, FRB TV. Celelalte două grupe ale turneului unu se vor disputa la Sfântu Gheorghe și București.

Cosmin Gherman, 27 noiembrie 2020 11:48