CAMPANII

Inginerul constructor Daniel ȚOLE este alesul USR Arad pentru Primăria Sebiș

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

USR Sebiș își propune să ofere o alternativă tânără și onestă la conducerea orașului de pe Valea Crișului

 

Uniunea Salvați România a crescut cu încă o filială în județul Arad. În urbea situată pe malul Crișului Alb, grupul de inițiativă condus de Daniel Ioan Țole a constituit organizația locală a USR.

Din partea filialei județene au fost prezenți președintele Vlad Botos, parlamentarii Adrian Wiener și Sergiu Cosmin Vlad, vicepreședinții Cătălin Costea, Stan Ion și Răzvan Anghel, responsabilul zonal – Gheorghe Filimon, precum și membri și apropiați ai USR Arad.

În urma alegerilor organizate la Sebiș, președinte al filialei locale a USR a fost ales Daniel Ioan Țole, de profesie inginer constructor, un tânăr care s-a făcut remarcat în comunitate prin altruism și devotament față de cei aflați în nevoie. Daniel dorește o schimbare de substanță pentru locuitorii orașului, conduși ani de zile de un politician format la școala partidului comunist, politician care acum visează înscăunarea propriei dinastii, după ce încălcat legea și a pierdut fotoliul de primar.

Daniel Ioan Țole, președinte USR Sebiș: „Alături de colegii din USR Sebiș îmi doresc să câștig primăria la alegerile care urmează să aibă loc. Pentru a avea un oraș modern, schimbarea trebuie să plece de la noi ca oameni, ca cetățeni. Formăm o echipă tânără, care va lupta în primul rând pentru locuri de muncă în orașul nostru, pentru ca timpul destinat navetei să-l putem petrece în familie. Aceasta se poate realiza prin atragerea de fonduri europene, care să asigure la dezvoltarea afacerilor locale. Eu sunt pentru o dezvoltare echilibrată și transparentă, pentru sprijinirea tinerilor prin educație, sport, cultură, voluntariat. O generație tânără mulțumită și încrezătoare în viitorul comunității va putea contribui la susținerea oamenilor vârstnici, oferindu-le șansa să trăiască frumos și în siguranță. Promisiunile sunt pentru cei care lucrează independent, eu sunt omul care va lucra în echipă alături de cetățenii orașului, pentru că doar împreună vom reuși. Un oraș curat, frumos, liber, este un oraș în care cuvântul cetățenilor este ascultat și luat în considerare.”

 

Critic Arad, 19 februarie 2018 7:41

C98366DF-5E28-43E4-9D38-36CAFE49DD1074F5159A-565A-4680-A39C-3039836BF9B3Sebis-2