marți, iulie 5, 2022

Înotătorii de la CSM Arad s-au întors PLINI DE AUR de la Timișoara!

 

Înotătorii de la cluburile din Arad și Timișoara și-au dat întâlnire în orașul de pe Bega care a găzduit Cupa Arena Aquasport. Fiind ultima întrecere din acest an calendaristic au participat nu doar sportivii ce fac înot de performanță, ci și cei mai mici născuți 2014, care acum se inițiază în tainele acestui sport, astfel că în baza sportivă de la Pădurea Verde s-au adunat în jur de 300 de înotători de la cinci cluburi, orașul nostru fiind reprezentat de cei de la CSM Arad și Gloria Arad. Arădenii nu au făcut un simplu act de prezență și s-au întors cu numeroase medalii, e drept că au fost și probe unde numărul concurenților a fost mai mic și astfel șansa la o medalie a fost prezentă, concurenții participând pe categorii de vârstă. Dar evident am urmărit parcursul celor ce sunt pe culoarul de performanță. De la CSM Arad au participat 8 sportivi. Cei mari, pregătiți de profesorul Viorel Bitang s-au impus  ei confirmând un an bun.

Andreea Popescu (2005) două medalii de aur la craul și bras și două de argint la spate și fluture, frumos cadou pentru ziua sa onomastică. Lucas Rad (2004), a luat doar medalii de aur la cele patru probe.

Rad  Sara (2003), o medalie de aur la bras, o medalie de argint la fluture și două de bronz la spate și craul.

Alexandru Stoicu (2008), două medalii de aur în probele de bras și fluture, respectiv argint în probele de spate și craul.

Lucas Hudac (2009)  și cei enumerați mai jos sunt pregătiți de Martin Liptak și Daria Barta. Arădeanul a obținut medalii de aur în probele de spate și craul, o medalie de argint la fluture și un bronz la bras. 

După o săptămână de la dificilul Poliatlon de la Pitești, Lucas Hudac s-a simțit mai relaxat, dar poate nerefăcut total,  la un bazin pe care îl cunoaște foarte bine și a încheiat anul cu patru prezențe pe podium și timpi foarte buni. În proba de bras medalia de argint a revenit arădeanului Albert Anahazi de la Gloria Arad. Lucas a dedicat medaliile mamei sale care își aniversa onomastica, iar el a fost premiat de părinți pentru un sezon bun, cadourile nu au mai așteptat să ajungă sub brad.

Elisei Ștefania (2008), a luat la Timișoara trei medalii de argint la probele de spate, craul, fluture și o medalie de bronz.

Alexandru Patrik (2006) a obținut o medalie de argint în proba de spate și a luat trei medalii de bronz, la probele de craul, bras și fluture.

Timeea Ardelean (2010), o medalie de bronz la brass.

O problemă pentru înotători este faptul că se va închide pentru aproximativ o lună bazinul Delfinul și fiecare trebuie să-și rezolve antrenamentele cum se poate.

https://www.facebook.com/ArenaAquaSport/videos/551292645664937/

 

Ultimele Știri

Related news