joi, martie 23, 2023

Instinct de salvatori: În drum spre muncă, doi pompieri au observat că o mașină parcată ardea ca o torță, la Vârfurile. Au limitat incendiul până la sosirea colegilor

Împreună mai pregătiți!

Plt. adj. șef Negru Dorel si plt. Betea Sebastian, salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Gurahonț se aflau în această dimineață în drum spre muncă, atunci când au observat că o mașină parcată în fața unui bloc din localitatea Vârfurile, ardea ca o torță.

Fără să ezite, cei doi au acționat pentru identificarea posibilelor victime iar când s-au asigurat că nu există persoane în interior, Sebastian a folosit extinctorul din dotarea autoturismului personal, iar Dorel a mers până la cea mai apropiată stație de carburant pentru a aduce un alt extinctor mai mare.

Împreună au reușit să limiteze incendiul până la sosirea colegilor de la Garda Gurahonț.

Iată că cei doi salvatori sunt dovada că rezultatele unei misiuni îndeplinite cu succes se realizează întotdeauna muncind în echipă, iar noi nu putem decât să fim mândri de ei și să-i felicităm pentru gestul lor de astăzi.

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news