Întâlnire între Suporter Club UTA și conducerea clubului, la Old Lady`s Pub

 

Comunicat „Suporter Club UTA”

Întâlnire a suporterilor, vineri ora 18.30 la Old Lady`s Pub

În urma evenimentelor petrecute la UTA în ultimele zile, în speță rezultatele echipei și situația ce a dus la  schimbarea antrenorului, am convocat  o ședință a suporterilor în care să discutăm despre aceste aspecte într-un cadru mai organizat. Astfel, îi invităm pe toți utiștii interesați să participe la întâlnirea noastră de vineri, 14 octombrie, ora 18.30, la Old Lady`s Pub pe strada Poetului. Am lansat invitația conducerii clubului de a participa la ședința noastră și am primit un răspuns pozitiv. Ne vedem vineri la pub!

Cu ocazia acestei întâlniri, membrii Suporter Club UTA vor mai putea achita și cotizațiile restante.

Pentru noi doar UTA contează!

Comitetul Director al Suporter Club UTA

****

Deplasare cu autocarul la Satu Mare

În urma schimbărilor petrecute la UTA în aceste zile, meciul de la Satu Mare devine foarte important pentru noi.  Trebuie să ne însoțim echipa în număr cât mai mare la acest meci, să ne aducem contribuția  la obținerea unui rezultat pozitiv care să ne urce din nou spre primele locuri din clasament și care să reprezinte un început bun pentru noua conducere tehnică a echipei.

Plecarea va fi duminică, 16 octombrie, la ora 05.30, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrieri la numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de facebook a Suporter Club UTA. Înscrierea este obligatorie!

 

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy