N-CAZURI

Interimar – dar „iluminat”: din fotoliul de PRIMAR, Radu Demetrescu a cumpărat „pentru SEBIȘENI” de 100.000 de Euro BECURI de la un prieten de-al lui din CERMEI… unde-s de patru ori mai scumpe decât în restul lumii!

 

Vorba unui Guru: „Te simți un mândru cetățean al democrației când ți se dă libertatea de a alege, o dată la patru ani, între un grup de pseudostânga și altul de pseudodreapta  – dar asta nu înseamnă că nu ești prost!”

Suntem conștienți că putem deranja procurorii anticorupție cu subiectul ăsta tocmai de Sfintele Sărbători, dar… așa-i între credincioși: se fură de sărbători chiar și la (sau mai ales) la primăriile cele mai sărace și mai datoare!
A ieșit la iveală (și ne-a fost transmis și nouă) faptul că Radu Demetrescu – primar interimar, dar cu puteri depline la Primăria Sebiș – și-a cumpărat de încă 25.000 de Euro becuri în noiembrie, asta după ce în luna octombrie și-a mai cumpărat becuri, cu stâlpi cu tot, de 75.000 de Euro. Contractul s-a făcut prin ACHIZIȚIE DIRECTĂ, pe SICAP, „ca șmecherii pe stil nou”, iar firma cu care „omul din FOTOLIU” și-a îmbogățit portofelul reciproc avantajos se numește INSTAL PARV CONS 2017 SRL.
Așa cum îi zice și numele, societatea comercială „norocoasă că e firmă de casă” s-a înființat în 2017, are un singur angajat (probabil pe Pârv ăla) și – dacă ați dat click pe link probabil ați observat – o cifră de afaceri mai mică decât factura la beculețe achitată de „jupânul” Demetrescu luna asta.

Aceasta este „lista de cumpărături” a lui Radu Demetrescu și a prietenilor săi, cu prilejul Sfintelor Sărbători – obligatoriu de menționat fiind că Primăria Sebiș are, slavă Domnului, beculețe cât pentru încă trei primării… încă de când s-a inventat becul:
iar „la Dedeman sunt de 4 ori mai ieftine!” – ne-au relatat sursele noastre din raionul „beculețe” de la Dedeman.
«La aceste valori se adauga TVA. Valorile se referă strict la montare și demontare decoratiuni (decorațiuni care sunt deja în posesia Primăriei de câțiva ani)
 Firma „aleasă” este firmă de casă a primarului, care doar în luna octombrie a făcut contract cu Primăria Sebiș în val de 73.518,73 Euro +TVA) – poza atașată (asta dupa ce deja parcurile sunt extra ilumitate)» – ne completează documentarea o sursă din Primăria Sebiș.

***

Apropo – că am uitat să actualizăm: Viceprimar a rămas Teodor Toma… ca să fie „treaba oablă” pentru toată lumea și să trăiască partidul.
***
Articole asociate: 

Lucian Valeriu, 8 decembrie 2019 9:26

luna-10Sicap-2Sicap-1