Intrăm în NEXT LEVEL pe piața drogurilor!… Cu 900 de „timbre” LSD și 700 de pastile de ECSTASY i-au prins polițiștii pe doi muzicieni de la Filarmonica „Banatul”

 

Doi angajaţi ai Filarmonicii „Banatul” din Timişoara au fost reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofiţer sub acoperire 700 de pastile de ECSTASY şi 900 de timbre LSD – scrie Mediafax în urmă cu o oră.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi angajaţi ai Filarmonicii „Banatul” din Timişoara, un tenor (Mario Agache) şi un contrabasist, au fost prinşi în flagrant de ofiţerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofiţer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy şi 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro.

Sursele citate susţin că cei doi au fost într-un turneu în Olanda, iar unul dintre ei a cumpărat drogurile pentru a le revinde în ţară.

Ajunşi cu drogurile de mare risc în Timişoara, cei doi au început să caute clienţi, iar unul dintre ei a fost un ofiţer sub acoperire. După o primă livrare, s-a făcut tranzacţia pentru întreaga cantitate, moment în care cei doi au fost prinşi în flagrant.

Cei doi muzicieni  au fost reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

[COMUNICAT – IPJ TIMIȘ]

„Extinzând cercetările, poliţiştii au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului de 25 de ani şi a unui alt bărbat de 38 de ani, de la cel din urmă fiind ridicate 35 de timbre LSD şi 29 de comprimate ecstasy. Din cercetări a reieşit că, drogurile erau aduse din Olanda şi distribuite pe raza municipiului Timişoara, în zonele frecventate de tineri. Cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  trafic de droguri de mare risc şi introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: .pinterest.com

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy