Investiție remarcabilă în județ. Benzinărie, sală de evenimente, restaurant și pensiune pe Centura Ineului – la intersecția cu Drumul Național [PROIECT]

 

O investiție salutară atât din punct de vedere utilitar, cât și edilitar, turistic și recreativ se conturează pe Centura Ineului, chiar la intersecția cu Drumul Național 79 A  (fotografia principală reprezintă schița pe calculator a proiectului).

Un adevărat complex va extinde firma Calypso Oil, pe o întindere de 11.000 de metri pătrați – fost teren arabil – care va compune, pe lângă o benzinărie, o pensiune, o sală de evenimente, un restaurant, o cafenea și o parcare generoasă – în acord cu noile norme de construcție a unor asemenea investiții.  

Foarte bine amplasată din punct de vedere economico-strategic, investiția va atrage după sine câteva zeci de locuri de muncă bine plătite și va obliga la o concurență… demnă de urmărit.

 

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

  1. Tare mi-e ca o sa fie doar un proiect, fara nimic de care sa poata profita civilii din zona.Un proiect din care sa manance administratorii si sa isi umfle burtile care dau sa explodeze.Nu mai are rost sa vorbesc de casele cu 2 etaje si masinile scumpe care sunt luate prin proiecte sau din banii publici alocati asfaltarilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy