sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ionuț POPA indică SUPRAFAȚA SINTETICĂ de pe MOTORUL drept CAUZA ACCIDENTĂRILOR: „De foarte mult timp vorbesc despre acest teren care ne face probleme și nimeni nu mă ia în considerare!”

 

La finele jocului de ieri disputat cu colega de serie, Luceafărul Oradea, după o nouă săptămână de pregătire în care a avut trei jocuri de verificare, toate pe teren propriu, antrenorul UTA-ei, Ionuț Popa a acuzat  faptul că nu și-a atins scopul acestui joc-test din pricina terenului – nefiind prima oară când se întâmplă asta. Acesta a mărturisit că a vrut să joace în teren cu titularii mai bine de o oră, dar din pricina accidentărilor a fost nevoit să facă trei schimbări în 25 de minute, apoi alte două schimbări! Miculescu și Sthal au lipsit motivați de probleme medicale, Melinte a intrat în teren nerefăcut. „De foarte mult timp vorbesc despre acest teren care ne face probleme și nimeni nu ma ia în considerare. Jucătorii acuză probleme la inghinali și spate acesta este și motivul pentru care a trebuit să le dau liber de la antrenament și pentru ziua de luni ”, a precizat Ionuț Popa.

Iată o fotografie preluată de pe site-ul oficial al clubului, care surprinde exact ce vrea să transmită antrenorul:

Luceafărul Oradea se va întoarce pe arena Motorul peste cinci săptămâni, meciul contând pentru etape de campionat în liga a doua. Până atunci, UTA își va relua antrenamentele marți, iar miercuri vine la Arad Ripensia Timișoara. Săptămâna se va încheie cu un joc în compania celor de la Șoimii Lipova, echipă cu o foarte mare poftă de joc demonstrată în jocurile de pregătire, a administrat un sec 7 – 0 celor de la CS Ineu la primul amical al „șoimilor ”. Pe 23 februarie se reia campionatul și UTA primește vizita celor de la Dacia Unirea Brăila. Gruparea arădeană mai trebuie să-și rezolve problemele în faza ofensivă își crează puține situații de a marca a mai subliniat Ionuț Popa.

Ultimele Știri

Related news