marți, mai 17, 2022

[ACTUALIZARE] Ziua porților deschise, la IPJ Arad – FOTO

Activitățile din această perioadă au o însemnătate aparte, în acest an împlinindu-se 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

Ziua porților deschise, la IPJ Arad

După o absență de doi ani, în 24 martie a.c., polițiștii arădeni au revenit cu tradiționalele activități desfășurate în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an, în ziua de 25 martie.

De la primele orele ore ale dimineții, și până la orele prânzului, mai mult de 1.000 de arădeni, de toate vârstele, ne-au vizitat în Piața Avram Iancu, unde ne-am prezentat dotarea, câțiva dintre noii colegi și ne-am bucurat să fim din nou împreună.

Activitățile din această perioadă au o însemnătate aparte, în acest an împlinindu-se 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

………………………………………………………
[TILTUL INIȚIAL] ​(23 martie, 2022) Inspectoratul de Poliție Județean Arad vă invită joi, 24 martie a.c., între orele 10,00-13,00, la „Ziua Porților Deschise”, în Piața Avram Iancu, din municipiu.

​Arădenii de toate vârstele sunt așteptați alături de noi, pentru a ne revedea și a cunoaște colegii noi, după o perioadă îndelungată, în care acest lucru nu a fost posibil.

​Polițiștii de la rutieră, ordine publică, proximitate, conductori câini, prevenire, siguranță școlară, criminaliști și „mascați” vor prezenta dotarea I.P.J. Arad, autospecialele noi și vor prezenta elemente de armament, explicate pentru toți cei prezenți.

​Activitatea este organizată în contextul „Zilei Poliției Române”, sărbătorită în fiecare an, în ziua de 25 martie.

Vă așteptăm cu drag!

Biroul de presă al IPJ Arad

Foto: Ziua Poliției – Arad, 2016

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news