PUBLICITATE

JACKSON BAZAR – de 23 de ani, locul preferat de arădeni pentru cumpărături – vă așteaptă și de Paști

 

Expo Market „Jackson” – Bazar este unul dintre puținele locuri din județ pe care orice arădean îl are memorat ca fiind spațiul prin excelență destinat unor cumpărături en-gros, urgente, rapide, sigure și diverse. Este o identitate onorantă pentru un brand comercial, unul dintre foarte puținele care au rezistat după capitalizarea masivă de după 1990 – nefiind necesară nici măcar o rebrand-urire pentru ca succesul său să se mențină constant în vârful ierarhiei comerciale locale. Este o identitate câștigată cinstit – clienții „obișnuiți” nefiind, în niciun fel, manipulabili.

De 23 de ani pe piață, iată, în aprilie, 2017, în Bazarul Jackson e „full” de lume – administratorii celor peste 400 de standuri care oferă tot ce-ți trece prin cap în materie de cumpărături diversificându-și oferta cu ocazia Paștilor. „Marele secret” al comercianților din Jackson e că au început să se adapteze acelui segment de piață care preferă îmbrăcămintea, încălțămintea (îndeosebi) de fabricație autohtonă, achiziționată direct de la producători  cu ateliere mici și mijlocii – încep să dispară „chinezăriile”, produsele de slabă calitate și fake-urile.

Aglomerația e inerentă… inclusă, practic, în definiția bazarului – dar administratorii complexului au suplimentat locurile de parcare din laterale, au securizat și continuă demersurile de securitate împotriva incendiilor (nu s-a petrecut niciun incendiu grav, soldat cu victime, în toată perioada funcționării – nota bene), iar conceptul trece printr-o perioadă de reîmprospătare, urmând să se investească masiv în confortul clienților și estetica spațiului.

JACKSON BAZAR vă așteaptă, așadar, să-i vizitați standurile și pentru cumpărăturile de Paști – administrația complexului dorindu-le, cu acest prilej, tuturor colaboratorilor, clienților și cumpărătorilor Sărbători fericite.

 

Critic Arad, 12 aprilie 2017 8:01

jackson_arad-18jackson_arad-17jackson_arad-16jackson_arad-15jackson_arad-14jackson_arad-13jackson_arad-12jackson_arad-11jackson_arad-10jackson_arad-9jackson_arad-8jackson_arad-7jackson_arad-6jackson_arad-5jackson_arad-4jackson_arad-3jackson_arad-2jackson_arad-1