SPORTURI

JUNIOR CUP GRASSROUTS a adunat 16 echipe de elevi, de la tot atâtea școli din județ, pe terenul de la ȘEGA. Trofeul a ajuns la Vladimirescu [FOTO]

 

Pe suprafața sintetică a  terenul Șega a avut loc ediția a IV a a JUNIOR CUP GRASSROUTS, fotbal mixt, rezervat claselor primare.
Au participat un număr record de 16 echipe, peste 150 de jucători fără  a avea în componență jucători legitimați la cluburi sportive.Toate meciurile au fost deosebit de antrenante. S-a jucat câte 15 minute un meci, arbitrajele au fost asigurate de profesori, unii dintre ei foști sau actuali arbitrii AJF, Emil Arsa sau Gabriel Hărduț, Daniel Dragoș, fostul jucător Marcel Cîmpian, cunoscutul crainic Gabriel Iazbinsky.

După ce a scris zeci de competiții din întrecerile școlare colegul nostru de breaslă Dani Lazăr a acceptat provocarea de a preda ore de sport la câteva școli din județ. A fost o premieră pentru școala primară Sever Bocu din Șiștarovăț care numără în total 17 elevi să participe la o competiție de asemenea anvergură. Cu o arie de selecție foarte redusă și condiții de pregătire improvizate, Dani a încropit o echipă în puținul timp avut la dispoziție. Acesta nu a putut conta pe o jucătoare cu talie care nu a putut fi prezentă la turneu Rezultatele nici nu mai contează în contextul în care copiii nu știau încă bine regulamentul. Totuși, remarcăm evoluția portarului, care sub privirile directoarei Adela Avasilcăi a avut câteva intervenții bune. Această echipă a dat și cea mai micuță jucătoare a turneului, Denisa are doar 5 ani! Încă de pe acum la Șiștarovăț încep pregătirile pentru o competiție similară de handbal programată în primăvară.

Lotul echipei din Șiștarovăț: Ianis Poenar, Roland Andor Cristea, Andra Ceancă, Denisa Hanganu (clasa pregătitoare), Iosif Varga, Augustin Varga (clasa a I-a), Iasmina Dan (clasa a II-a), Maia Radu (clasa a III-a) și Albert Stoia (clasa a IV-a).

Clasament:

1. Sc.Gimn.Vladimirescu – prof. Daniel Sugar

2. Sc.Gimn.Aurel Vlaicu – prof. Flavius Stoica și prof. Nicoleta Călin

3. Sc.Gimn.Regina Maria – prof. Cristian Țigan

4. Sc.Gimn.Caius Iacob – prof. Mircea Gligan

Locul 5

SC.Gimn. Aron Cotrus, Lic.Tehn.Sântana, Sc.Gimn.Nicolae Bălcescu, Sc.Gimn.Mihai Eminescu, Sc.Gimn.Șimand,

Sc.Gimn. Șiștarovăț , Sc.Gimn. Horia, Sc.Gimn. Andrei Șaguna, Sc.Gimn. Iosif Moldovan, Colegiul Pedagogic, Lic.Săvîrșin, Lic.Vinga.

Premiu special:Andreea Turc -cea mai bună jucătoare-Școala Gimnazială Aurel Vlaicu Arad.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele AJF Arad, Adrian Lucaci, Rodica Lucian, inspector de specialitate educație fizică prof.Lucian Rodica, Gabriel Hărduț,reprezentat AJF Arad, Flavius Stoica , organizator și membru al comisiei județene de fotbal din cadrul AJF Arad.

Cosmin Gherman, 20 octombrie 2019 11:09

sistarovatvladimirescu