marți, octombrie 4, 2022

Juniorii Academiei UTA – DUBLU SUCCES cu oltenii

 

Juniorii Academiei UTA au avut ieri o nouă etapă în Liga Elitelor, la Arad venind tinerii de la CSJ Știința U Craiova.

În primul meci, la U19, utiștii au început în forță, chiar dacă în lot nu se regăseau aproape toți titularii de la Cluj, zece la număr, infectați cu noul coronavirus. După doar câteva minute însă Negoescu este faultat dur, din spate, de către un adversar. S-a încercat recuperarea acestuia, iar aproximativ 30 de minute UTA a jucat în inferioritate numerică. Căpitanul nu a mai putut reveni pe teren, în locul lui intrând Ronai. În tot acest timp, adversarii au dominat jocul, dar n-au pus în pericol poarta arădeană.

În partea a doua s-a echilibrat jocul, UTA începând să ajungă periculos în fața porții. În minutul 53 Andrieș dezvoltă o acțiune frumoasă pe partea dreaptă, centrează perfect pentru Maxim care pune latul, din 5 metri, pentru 1-0. Bucuria nu a durat foarte mult, căci zece minute mai târziu, oaspeții au egalat. La o fază care nu anunța nimic, o diagonală plouată ajunge în careul lui Tirian, olteanul Ragman profită de o eroare de marcaj și trimite mingea în ațe. Până la final s-a jucat pe contre, dar ambele echipe au trebuit să se mulțumească cu un punct.

UTA U19: Tirian, Negoescu (C), Domide, Maxim, Merca, Bokse, Andrieș, Măgulean, Bortiș, Puta, Moldovan.

Au mai jucat: Ronai (30), Maier (46), Irimia (77), Putnic (90).

Rezervă: Malița.

A marcat: Maxim (53).

Antrenori: Mihai Petcuț, Costel Bogoșel, Ștefan Boroș.

La U17  a fost un meci fără istoric, roș-albii marcând 11 goluri!, la pauză scorul fiind de 5-0. Infectările cu SARS-CoV-2 din tabăra arădeană au vitregit echipa cu nu mai puțin de zece jucători. Cu toate acestea, mai tinerii juniorii craioveni nu au putut face față forței ofensive a UTA-ei.

În prima parte Bulza (foto) și-a trecut în cont trei goluri, urmat de Mare și Pașcalău. În repriza a doua Bulza mai înscrie o dată și face pokerul, iar Pașcalău marchează pentru dublă. Continuă Pop, cu două goluri, Buzgău și, la ultima fază a partidei, Nagy.

UTA U17: Tirian, Boiț, Bulza, Clipotă, Codrea, Mare, Sarkozi, Botoroagă, Pop, Nagy, Pașcalău.

Au mai jucat: Malița, Balint, Buzgău, Cohuț.

Rezervă: Pele.

Au marcat: Bulza (10, 15, 25, 47), Mare (21), Pașcalău (35, 65), Pop (55, 70),  Buzgău (72), Nagy (90).

Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur, Ștefan Boroș.

Ultimele Știri

Related news