duminică, ianuarie 29, 2023

Kanda a fost trimis la echipa a doua după meciul de la Cluj, iar vestiarul stă pe un „butoi cu pulbere”

 

UTA are un lot decimat de probleme medicale etapă de etapă: unul revine după probleme de sănătate, altul completează lista indisponibililor. După 5 luni de absență, ex-căpitanul Alex Manea a revenit ieri pentru câteva minute în joc, după operația de ligamente încrucișate suferită la Timișoara. Accidentat în runda a 19-a, părea un sezon încheiat pentru Manea chiar la recomandarea medicului. Ambițios din fire Manea își poate ajuta echipa pe ultimele 20 de minute.

În schimb Baudoin Kanda a avut o zi cu nervii întinși la maxim, a ratat cu seninătate o ocazie bună pentru UTA și a pierdut o minge, iar la capătul fazei U. Cluj și mărit avantajul la 2 – 0.  Jucătorul adus de la Dunărea Călărași și crescut la Dinamo, nu a suportat că a fost atenționat de Ciucur să fie mai concentrat la joc, apoi când a fost înlocuit a avut un schimb de replici pe bară cu Alex Manea. Pe pagina suporterilor, aceștia au taxat evoluția lui Kanda la UTA.

Rezultatele din ultima vreme au făcut ca vestiarul să devină un „butoi de pulbere”. Așa cum era de așteptat după derapajul de ieri Kanda a fost trimis la echipa secundă, a mai existat un precedent în acest sezon, dar din lipsă de jucători El Hasani a fost iertat și rechemat la prima echipă. Copaci va lipsi la meciul de miercuri de acasă cu Aerostar Bacău în vreme ce Șeroni are șanse să revină în echipa de start alături de Neagu.
UTA – Aerostar Bacău e programat miercuri pe arena Motorul de la ora 18.00.

Ultimele Știri

Related news