SPORTURI

[KICKBOX] Arădenii Bianca DUMITREAN și Alex SAVIANU și-au adjudecat locul 1 la competiția INTERCLUB de la Timișoara

 

Top Fighters Club Arad a participat sâmbătă, 17 iunie 2017, la o demonstrație și competiție de arte marțiale de contact în stilul kickboxingș, găzduită de Shopping City Timișoara.

Bianca Dumitrean, Alex Savianu și Bogdan Mânzălică  sunt cei trei sportivi ai clubului arădean care au participat în competiție.

La categoria light-contact, arădenii Bianca Dumitrean și Alex Savianu și-au adjudecat locul 1.

„ S-au descurcat foarte bine toți trei și mă bucură rezultatele. Bogdan a avut neșansa să-i fie repartizat un adversar mai cu experiență și cu o statură fizică mai mare” a declarat antrenorul Gabi Moț.

În competiție au participat aproximativ 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 4 și 30 de ani, în cadrul a două secțiuni: light-contact pentru copii și full-contact pentru adulți.

Evenimentul le-a fost dedicat sportivilor începători, fiind organizat și arbitrat de arbitrul internațional MMA și Președintele Clubului Sportiv Tamashyi Timișoara, Alin Dubles.

Au fost prezente cluburi sportive din Arad, Timisoara, Deta, Carpinis, Liebling, Sanandrei, Lugoj, Caransebes, Buzias, Resita, Deva, Cluj, Rodna, Herculane, DR-TR Severin, Uricani, Dej, Hunedoara.

Regulamentul competiției a fost unul de K1. În cazul copiilor, pentru light-contact, cu echipamentele de protecție obligatorii.

 

Sasha Romanov, 19 iunie 2017 7:56

TFCKick-Box-3Kick-Box-2Kick-Box-1Bianca-Dumitrean-2Bianca-Dumitrean-1Alex-Savianu-2Alex-Savianu-1