joi, septembrie 29, 2022

L-au REȚINUT și pus sub CONTROL JUDICIAR pe BRACONIERUL de 32 de ani din Gurahonț care a fugit de polițiștii lui Grui prin pădurile de la Săvârșin – Petriș după ce a ucis un cerb din patru focuri

 

… de fapt, la „evenimentul cinegetic ilegal” au participat doi tineri – ultracunoscuți în zonă ca „braconieri fruntași”: Cosmin Bociort și… încă unul (al cărui nume îl știm, dar din moment ce a colaborat cu polițiștii, nu ne mai legăm și de asta). Despre faptul că Bociort e căutat după ce a fugit de polițiștii lui Grui s-a vorbit tot weekendul, dar tânărul a apărut în peisaj  astăzi, după ce „s-au așezat ploile” (adică a sunat Țigan – pentru cine chiar știe cum stau lucrurile acolo), și le explică tuturor care vor s-audă că „pușca n-a fost a lui” și alte dume.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC, UZ DE ARMĂ ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase  împreună cu pădurari de vânătoare au desfășurat în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., o acțiune pe linia combaterii faptelor ilegale de braconaj cinegetic, pe fondurile de vânătoare din zona localităților Săvârșin și Petriș, județul Arad.

În urma desfășurării activităților a fost depistat în zona localității Corbești-Roșia Nouă, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Gurahonț, care în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, ar fi executat 4 focuri de armă, în direcția unor animale sălbatice și ar fi împușcat un animal din specia cerb comun.

De asemenea, în urma controlului autoturismului au fost descoperite în interiorul acestuia  20 de cartușe calibrul 30.06, un aparat termic de vedere pe timp de noapte și elemente din componența unei lunete.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, iar la data de 14 noiembrie a.c. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Lipova (FOTO), care au dispus pe numele acestuia măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news