ȘTIRI

La APATEU, primarul și șeful de post CENZUREAZĂ INUNDAȚIILE! [FOTO]

Citim și… nu știm cum să reacționăm: să râdem sau să plângem?! Să punem mâna pe telefon și să-l sunăm pe primarul Apateului, Aurel Bondor, pentru a avea o discuție „la nervi”?!
Păi și dacă-l sunăm, oare trec inundațiile?…
Nu trec, așa-i?!
„Deoarece la noi în Apateu, inclusiv primarul și agentul de poliție sună persoanele din localitate să șteargă postările ce arată doar realitatea, dar lor nu le convin acele postări, m-am hotărât să trimit aceste fotografii redacției dvs cu rugămintea să le publicați.
Poate vom reuși să punem presiune pe autorități să-și facă treaba. 
La fiecare ploaie avem nevoie de bărci pentru a putea merge pe străzi.” – ne scrie un cititor exasperat.
… mai ales după ce am citit acest minunat „Interviu cu primarul comunei Apateu, Aurel Bondor” luat de un slugoi… desigur, pe bani, din care aflăm că „Aflat la al patrulea mandat, Aurel Bondor primarul din Apateu s-a dovedit mereu preocupat de mai binele comunității pe care o păstorește, res­pectiv a comunei Apateu. Fiind un om calm și mereu cu un zâmbet pe față, discuția cu dânsul a demarat firesc, simplu, mai ales că despre tema principală – realizările din comună și nu numai, domnia sa știa totul… pe de rost.”

Îl puteți citi pe tot dacă aveți chef să dați un CLICK AICI și veți înțelege cam „care-i nivelul apei de ploaie” în comuna în care până și fotografiile cu ploaia se cenzurează!
În birou la Aurel Bondor nu plouă… oricum:

 

 

Critic Arad, 19 august 2020 7:39

aurel_bondorapateu-inundatii-5apateu-inundatii-4apateu-inundatii-2apateu-inundatii-3apateu-inundatii-1