N-CAZURI

La Depoul CFR Arad, bucătăresele sunt la mare căutare

 

În plin blocaj guvernamental, cu apostila de la însuşi prim-ministrul României, pe angajările la stat, la Direcţia Regională CFR Călători Timişoara se fac angajări. Posibil cu girul serviciilor, al cărui om clamează cu disperare că este domnul care conduce şi îngroapă această unitate economică de importanţă strategică pentru economia naţională.

Astfel, cum vă spuneam în plină criză de nervi a angajărilor, la Depoul CFR Arad a fost încadrată Miclea Georgeta, de profesie bucătareasă,  pe post de tehnician lll. În fapt, este exact ceea ce Depoul Arad avea ca prioritate maximă, în condiţiile în care aparatul TESA este supradimensionat, personalul aferent acestui aparat fiind egal ca număr de angajaţi cu personalul de locomotivă.

În urma unor minime verificări efectuate de noi, cu mijloce limitate, am observat, pentru că se vede de la o poştă, că respectiva doamnă nu are nicio pregătire sau calificare pentru acest post, după cum nici soţul dânsei, care, fără a îndeplini condiţiile de stagiu, a fost promovat recent ca REVIZOR DE LOCOMOTIVĂ.

Sunt interesant de punctat, cunoscătorii ştiu de ce, câteva aspecte, cum ar fi, domnul proaspăt revizor face dese vizite nocturne şefului de depou la domiciliul acestuia, aflat nu departe de depou … precum şi altele, pe care, din consideraţie pentru munca informativă a unora, nu le mai menţionăm. Vom reveni.

Mihai Comanescu, 22 octombrie 2017 5:47