vineri, decembrie 2, 2022

La Depoul CFR Arad, bucătăresele sunt la mare căutare

 

În plin blocaj guvernamental, cu apostila de la însuşi prim-ministrul României, pe angajările la stat, la Direcţia Regională CFR Călători Timişoara se fac angajări. Posibil cu girul serviciilor, al cărui om clamează cu disperare că este domnul care conduce şi îngroapă această unitate economică de importanţă strategică pentru economia naţională.

Astfel, cum vă spuneam în plină criză de nervi a angajărilor, la Depoul CFR Arad a fost încadrată Miclea Georgeta, de profesie bucătareasă,  pe post de tehnician lll. În fapt, este exact ceea ce Depoul Arad avea ca prioritate maximă, în condiţiile în care aparatul TESA este supradimensionat, personalul aferent acestui aparat fiind egal ca număr de angajaţi cu personalul de locomotivă.

În urma unor minime verificări efectuate de noi, cu mijloce limitate, am observat, pentru că se vede de la o poştă, că respectiva doamnă nu are nicio pregătire sau calificare pentru acest post, după cum nici soţul dânsei, care, fără a îndeplini condiţiile de stagiu, a fost promovat recent ca REVIZOR DE LOCOMOTIVĂ.

Sunt interesant de punctat, cunoscătorii ştiu de ce, câteva aspecte, cum ar fi, domnul proaspăt revizor face dese vizite nocturne şefului de depou la domiciliul acestuia, aflat nu departe de depou … precum şi altele, pe care, din consideraţie pentru munca informativă a unora, nu le mai menţionăm. Vom reveni.

Ultimele Știri

Related news

14 COMENTARII

 1. Un nou cuib de viespi s-a infiripat la DEPOUL ARAD dupa plecarea GROPARULUI.
  -Ultimile szvicniri ale lui FLORIN BLAGAILA pana la debarcarea lui SZENTES, care mai are 2-3 luni si cu care Directorul CFR-Timisoara imparte bine prada!!!

 2. In ultimi doi ani,peste 100 de angajari noi, fara nici o motivatie, a facut FL.BLG. la RTFC-TIMISOARA.
  Pentru fiecare „nota de plata” a fost 3000-3500 euro.
  Deci la 3000 euro mai adaugati 2 zerouri si aflati rezultatul final.AFACERE NU GLUMA.

 3. Eu nu cred ca pentru angajari nejustificate a primit vreo dispensie, in conditile in care DECIZIA GUV. ROM. este:SISTAREA ANGAJARILOR LA COMPANIILE DE STAT!
  Vedem ce va zice NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR.

 4. In urma cu aproximativ doi ani a angajat mecanici de locomotiva care nu indeplineau conditiile pentru a face serviciu la drum,si azi sunt folositi pe post de”femeie de serviciu „platiti la clasa de salarizare 34.

 5. FL. BLG. cel mai slab director al tuturor timpurilor dar si cel mai periculos.
  -Singurul om de pe pamant care-l asteapta pe „OFELIA”(nu e dezacord) pe Uraganul „OFELIA”sa vina,sa mai distruga ceva acoperisuri de pe cladiri, pe la Depou,Revizie,stati C.F,ca sa remedieze,pentru ca aici iese banul.
  P.S pentru dislocarea unui plop cazut la Depoul TIMISOARA a platit 17 mil. lei vechi.
  Anus contra naturii ..!!!

 6. Mai ceva ca la debarcarea din NORMANDIA. In urma cu 3-4 zile la Depoul ARAD o invazie de tigani negri, mustaciosi si-au facut aparitia la colectat de fier vechi, amestecat cu sina de cale ferata si diferite componente de pe locomotive (motoare de tractiune) care au in componenta cantitati mari de cupru, pe care le-au incarcat intr-un tir si un vagon CFR.
  Azi FL. BLG. alaturi de concubinul sau, alesul inimii sale „GROPARUL-SEF” de altadata, au venit si ei intr-o vizita fulger pe aceasta tema, pentru ca nu iese cantitatea scriptica, si sa gaseasca o solutie care sa stearga urmele.
  Semneaza tu CALINE, ca a doua oara NU o sa mai iei cu suspendare!!!!

 7. Daca altadata in Depoul ARAD vede-ai grupuri si grupulete, vorbind numai in soapta, acum dupa publicarea articolului, tot mai multe voci sunt intrigate, de faptul caci, mecanicii de locomotiva CARE DUC GREUL LA CALEA FERATA sunt mult pe MINUS, trebuie sa presteze lunar intre 30-60 ore suplimentare, punand astfel in pericol siguranta circulatiei, iar „LIBIDINOSUL”, angajeaza bucatarese…..si urmeaza si padurari.
  D-L MINISTRU FELIX STROE, faceti ceva cu acest nemernic care a devalizat bugetul CFR-Calatori, cat toti ceilalti directori din minister la un loc.

 8. …iar dumneata d-le RADU EMIL- mare lider de sindicat, in loc sa aperi reputatia si interesul mecanicilor de locomotiva, care te-au ales si sa informezi conducerea FEDERATIEI despre aceste situati conflictuale, preferi sa fi PUPINKURISTUL acestui individ……!!!

 9. Chiar daca este interzis orin hotarare de Guvern, angajarea la COMPANIILE DE STAT, la DEPOUL TIMISOARA, am primit ordin de la „contele” si am executat:
  Am angajat: doi economisti, doi ingineri, doi tehnicieni(dintre care una fiica sefului de depou STOIAN) acestia din sursa externa.
  Urmeaza si alte angajari din randul personalului SCRL, atat pentru DEPOU cat si pentru revizii si stati de calatori.
  Am recunoscut 50% sa fim iertati.

 10. Ultima noutate in materie de achizitie la Depoul TIMISOARA:
  WC-achizitionat la pretul de 12 milioane lei vechi.
  Cred ca si extrage kaka-tu daca esti constipat.
  Tehnicianul care a semnat actele, simtind pericolul si-a bagat demisia.

 11. Ma intreb si eu cine suntei voi, sa flamati un om in acest fel si cu ce drept faceti acest lucru? Inainte de a comenta, ar fii cazul sa va uitati fiecare in gradinile vostre! Florin Blagaila este singurul care face ceva pentru aceasta regionala. n
  Nici unul pana acum dintre toti care au fost nu au facut nimic, decat au luat salariul si atat! Nu se vede nimic in urma lor!
  Ca si concluzie: PUPINCURISTII, LINGAII, LIBIDINOSII SI TICALOSII SUNTETI VOI!

 12. Hai mai papa lapte ce a facut asta in afara de dat afara oameni pentru nimic si angajat personal in functie de buget intre 3000-5000 euro .Ce face bai LINGAULE se vade de departe ca esti un incompentent pus de el pe un post care nu are de a face cu calea ferata .Apropo a facut ce a facut pe bani multi poate dublu ,triplu nu il intereseaza decat BANII ,un om periculos calca peste cadavre pentru a pune mana pe bani si asi indeplii scopul .

Comentariile sunt închise.