marți, noiembrie 29, 2022

La GOOMBAY-REVELIONUL de anul ăsta, în fața Primăriei Arad cântă „omul din spatele trupei No Mercy” și alte „celebrități”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Petrece de revelion la kilometrul 0 al Aradului

Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad vă propun și în acest an să petreceţi împreună trecerea dintre ani, la kilometrul 0!

Startul petrecerii va fi dat la ora 22:00 când pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Progresiv A. De la 22:45 vom fredona alături de Francesco Napoli, refrene ca „Marina” și „Balla Balla”. Începând cu ora 22:30, timp de mai bine de o oră, solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, aduce la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii, „Where Do You Go”, „My Promise” ori „Please Don’t Go”.

Momentul de la miezul nopții va fi marcat de un spectaculos show de artificii ce va dura cu aproximație 10 minute.

Intrarea la eveniment este liberă.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

***

Articol asociat: 

Aradul – orașul în care în noaptea de REVELION, un nene impostor, de la o formație proastă care s-a desființat demult, a cântat fals șlagăre furate. Cui să-i mulțumim pentru asta?…

 

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news