POLITICE

La primele alegeri din PLUS Arad, cei mai inocenți dintre „oamenii noi în politică” au luat contact cu AUTOBUZUL de Ineu, au cedat și au plecat acasă

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Duminică, 8 septembrie 2019, au fost aleși membrii Biroului Filialei Județene PLUS Arad, cei ai Comisiei Județene de Etică și Arbitraj, respectiv cei ai Comisiei Județene de Cenzori.
Ne face plăcere să vă comunicăm lista cu cei care vor coordona PLUS Arad în acest mandat:
Robert Calota – Președinte, Sorin Grama – Secretar General, Grațiana Leucuța – Comunicare, Horatiu Păun – Trezorier, Ioan Crișan – Strângere Fonduri, Robert Ille – Politici Publice, Emanuela Paizs – Organizare, Valentin Latti – Campanii, Alin Trifa – Recrutare.
„Consider că datorită abilităților mele în management, pot coordona eficient Filiala Județeană PLUS Arad, iar cu ajutorul membrilor vom creea una dintre cele mai puternice filiale din România. Pentru toate acestea, vin cu o echipă de oameni competenți, integri și profesioniști.” a afirmat Robert Calotă, președintele Filialei Județene PLUS Arad.
Mulțumim din nou tuturor membrilor PLUS care au participat la Convenția Județeană și îi asigurăm că PLUS va rămâne consecvent valorilor și principiilor enunțate încă de la înființarea sa.

Biroul de presă al PLUS Arad

***

Am intrat în Partidul Unității Libertății și Solidarității pentru că am crezut în principiile și ideile prezentate în…

Publicată de Laura Pascu pe Duminică, 8 septembrie 2019

„Am intrat în Partidul Unității Libertății și Solidarității pentru că am crezut în principiile și ideile prezentate în Manifestul PLUS. Onestitate. Competență. Integritate. Dar și pentru că am încredere totală în Dacian Cioloș.
Cred în meritocrație. Cred în omul potrivit la locul potrivit.
Și pentru că toate aceaste credințe ale mele mi-au fost demontate azi, drumurile noastre se despart. Al meu și al partidului.
Atât timp cât nu vom înțelege că nu putem face politică nouă cu metehne vechi, pesediste, cât timp nu vom vota cu capul nostru și nu așa cum ne dictează cineva pe foaie, cât timp vom accepta și vom menține un nivel de analfabetism funcțional în rândul membrilor de partid sau al conducerii acestuia, cu părere de rău o spun că NU VOM SCHIMBA NIMIC în țara asta.

Nu am candidat la nicio funcție și, ca simplu membru, sunt absolut dezamăgită de rezultatul alegerilor Biroului Județean. Și, pentru că nu-mi permit luxul de a mă preface și de a sta cuminte în banca mea, voi ieși din PLUS Arad.
NU așa se contruiește un partid curat. Cu membri înscriși și aduși la vot cu autobusul. Cu influențări directe cum și ce să voteze. Cu manipulări și tactici pesediste.
Regret profund și deplâng soarta filialei Arad. Și cel mai rău îmi pare că trebuie să plec.

P.S.: Dacian, nu ai un alt partid?”

***

Echipa PULS a câștigat astăzi încrederea a 78 de colegi. Nu am câștigat conducerea filialei. Ii felicităm pe colegii…

Publicată de Viorela Pantis pe Duminică, 8 septembrie 2019

Critic Arad, 10 septembrie 2019 7:08

plus2