marți, ianuarie 31, 2023

La zilele orașului Sântana s-au desemnat CELE MAI FRUMOASE [FOTO]

 

Concursul local de frumusețe Miss Sântana 2017,  s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii care a trecut și a fost organizat cu prilejul Zilelor Orașului Sântana. Evenimentul a avut loc la Centrul Civic al orașului Sântana (platoul din fața Sălii de Sport) unde au urcat pe scenă Alina Eremia, Adda si Uddi, dar si trupe de dans locale, au  avut loc demonstrații sportive de aerobic și majorete. La sfârșitul celor patru probe, care au constat în prezentarea ținutelor tradiționale românești și ale minorităților comunității orașului Sântana și localității Caporal Alexa, proba ținutelor casual, proba rochiilor de seară și proba întrebărilor de perspicacitate, juriul a decis următorul  clasament:

Locul I- Luana Budiu

Locul II- Denisa Tista

Locul III -Maria Roberta Dinescu

Premiul Special al Juriului -Florina Feieș

Premiul pentru cel mai frumos zâmbet -Florina Dărău

Miss Avon- Denisa Muntean

Miss Popularitate- Maria Roberta Dinescu

Premiul de perspicacitate- Budiu Luana

Miss Sonnenline- Diana Dinescu

Premiul de debut- Denisa Tista

Premiul pentru cea mai puternică atitudine- Alexandra Horna

Premiul de fotogenie- Florina Feieș

Concursul Miss Sântana  este organizat în fiecare an  de Primăria Orașului Sântana în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization.

Câștigătoarea concursului Miss Santana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017, care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

Credit foto: Sorin Sipanu Photography

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news