vineri, decembrie 2, 2022

Ladislau ELEK, director executiv adjunct al Finanțelor Publice Timișoara, a murit în urma unui INFARCT

Ladislau Elek a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde se afla internat acuzând simptome de răceală

 

Arădeanul Ladislau Elek, director executiv adjunct al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Timișoara

și șef al masoneriei din Vestul țării, mai precis, „Marele Prior Emerit si Baliv al Balivatului Banatului și Crișanei, Cavaler Mare Cruce”) a decedat astăzi în urma unui infarct miocardic.

Pregătit să acceadă într-o funcție ierarhic-superioară celei pe care o deținea, Ladislau Elek a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde se afla internat de ieri, când s-a prezentat la unitatea medicală acuzând simptome de răceală.

Ioan Ladislau Elek a îndeplinit, înainte de a fi numit director executiv adjunct al DGRFP Timișoara, funcția de director executiv Colectare in cadrul DGRFP Timisoara, după ce a plecat din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Arad la Direcția Generală de la Timișoara în 2013.

„Cu profund regret vă aducem la cunoștință trecerea la cele veșnice a dragului nostru coleg, Domnul Director Executiv Adjunct al D.G.R.F.P. Timișoara – Ioan Ladislau ELEK, și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.” – a transmis Sindicatul lucrătorilor în Finanțele Publice, Filiala Timișoara în jurul orei 11 a acestei zile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news