SPORTURI

„LEII” au crescut – așa că „Sebiș Enduro Challenge” se transformă, în ANUL 10 al existenței sale, în EXTREM CROSSCOUNTRY

 

Sebiș Enduro Challenge a ajuns un concurs respectat în cei 10 ani, de când e pe piața sportivilor amatori de senzații tari pe roți. Anul acesta nu va fi la fel ca în celelalte ediții de succes: va fi și-mai-și! 11 Mai 2019 este data la care LEII de la „Lion Racing Team” deschid sezonul competițional 2019 în Campionatul National al României de Endurocross.

„Pentru că suntem în anul 10 al existenței noastre competiționale și pentru că ne plac provocările am decis să schimbăm un pic regula jocului și să încercăm ceva NOU” – transmit organizatorii pe pagina de facebook dedicată exclusiv acestui eveniment.

„Bătrânul Endurocross  îmbracă haine NOI și se transformă în  Extrem Crosscountry, o competiție pe care o vom modela (din punct de vedere al dificultății traseului ) pe placul tuturor sportivilor participanți. Doar participând la acestă competiție vei putea observa o organizare ca la carte, cu trasee special concepute pentru fiecare clasă de participare, cu un marcaj impecabil… plus o gașcă faină  și un loc superb unde, în fața unui foc de tabără, în timp ce savurezi deliciosul CEAUN și-ți astâmperi setea cu B.R.R.C. vei putea povesti cu prietenii detaliile și pățăniile din timpul cursei.
Mulți dintre voi stiți mottoul nostru: Dacă vrei să fi un LEU….antrenează-te cu LEII!” – este invitația formulată în spiritul competiției de „creierul” acesteia, Cătălin Mocuța.

NOTA ORGANIZATORILOR: Pentru o buna desfășurare a competiției și pentru a putea gestiona corespunzător TOATE CLASELE participante , VA RUGĂM să priviți cu SERIOZITATE programul expus pentru că vom face tot posibilul să fie respectat cu STRICTEȚE.

Critic Arad, 10 mai 2019 12:59

sebis_enduro1sebis_enduro_2019