ȘTIRI

Liceeni de la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului din Arad vor pleca în Portugalia

 

Elevii Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului vor fi beneficiarii unui proiect cu titlul „Constructori pregătiți la standarde europene, derulat sub sigla Uniunii Europene, finanţat prin Programul ERASMUS+.

Conform informațiilor primite de la Claudia Maria Groza, director adjunct al unității de învățământ, proiectul prevede deplasareaunui grup de 16 elevi ai instituției în Portugalia în perioada 26.02 – 16.03.2018, aceștia fiind însoțiți de două cadre didactice. Proiectul este realizat din nevoia de formare profesională la standarde europene în scopul unei bune integrări pe piața muncii. „Pentru mine acțiunea în cauză este un succes notabil și implicit un motiv de satisfacție personală în virtutea faptului că este primul proiect realizat de mine și care a fost si aprobat. Ideea scrierii unui proiect o am de mult timp deoarece am participat la un curs de formare pentru scrierea de asemenea proiecte, însă rolul hotărâtor l-a jucat carența pe care o avea școala noastră la acest capitol important, zic eu, pentru o școala tehnică. Consider că pentru instituție acțiunea în cauză reprezintă un pas important în direcția consolidării prestigiului școlii, iar pentru elevi o experiență benefică în integrarea lor viitoare pe piața muncii și alegerea unei cariere. Cu siguranță acest tip de acțiuni se vor bucura de continuitate, iar proiectele viitoare vor fi cât mai diverse, astfel încât să consolideze pregătirea elevilorpentru a face față provocărilor pieței muncii. Menționez că elevii vor fi selectați în urma unei riguroase proceduri, care a fost prezentată atât elevilor cât și părinților în cadrul ședinței comitetului de părinți la nivelul școlii”, ne-a declarat director Claudia Groza.

 

Gabriel Sala, 7 octombrie 2017 8:55

colegiul-tehnic9colegiul-tehnic8colegiul-tehnic7colegiul-tehnic6colegiul-tehnic5colegiul-tehnic4colegiul-tehnic3colegiul-tehnic2colegiul-tehnic1