sâmbătă, octombrie 8, 2022

Liceul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad a donat bănuții adunați de elevi la „Târgul de produse culinare” pentru renovarea Secției de Pediatrie-ambulatoriu de la Spitalul Județean

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Miercuri, 12.12.2018, la Liceul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad, s-a desfășurat deja tradiționalul „Târg de produse culinare” – un eveniment gândit exclusiv pentru copii și având un scop caritabil.

Elevii claselor a VI-a A, a VII-a A și a VIII-a A, coordonați de doamnele diriginte Bâgu Corina, Cotuna Lavinia și Balta Mirela, au pregătit bunătăți care au fost cumpărate de către colegii lor mai mari și mai mici și de către cadrele didactice din școală.

În acest mod s-au adunat 1200 de lei, care în acest an vor fi donați, la inițiativa doamnei profesoare Kallos Camelia, pentru renovarea sectiei de pediatrie-ambulatoriu de la Spitalul Județean Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news