Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn“ a ajuns la a 7-a ediție a „AM FrühlinGsfest” și propune un spectacol inspirat din modelul festivalurilor din Asia

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Liceul Teoretic – Theoretisches Lyzeum „Adam Müller Guttenbrunn“ Arad are plăcerea de a vă invita la a șaptea ediție a festivalului școlii, „AM FrühlinGsfest”. Evenimentul este organizat de clasele IX-XI, un festival al elevilor, pentru elevi.

Devenit deja o tradiție în școala noastră, festivalul primăverii a încântat vizitatorii pentru șase ediții consecutive (2013 – 2018) și sperăm că va continua să ne ofere un prilej de distracție și învățare colaborativă şi în viitor. Desfășurat, după cum îi spune și numele, primăvara, acest festival școlar s-a inspirat din modelul festivalurilor din Asia, care urmăresc dezvoltarea de către elevi a competențelor antreprenoriale, de planificare și de organizare, ca o completare a mediului formal de educație. Aflat la a șaptea ediţie, festivalul își confirmă menirea de a fi un mijloc practic de dobândire a competențelor antreprenoriale, precum și de expresie a talentelor elevilor liceului, un cadru în care atât vizitatorii, cât şi organizatorii se pot bucura de venirea primăverii.

Atelierele tematice pregătite pentru vizitatori includ ateliere de decorațiuni, salon de înfrumusețare, escape room, bâlci, game room, casa groazei ş.a. De asemenea, pe lîngă atelierele tematice, ca la fiecare ediție, elevii vor putea viziona un scurt program artistic oferit de corul și de trupa de teatru a liceului.

Invitați speciali vor fi și lectorii chinezi de la Institutul Confucius și reprezentanți ai proiectului „Împreună”, un proiect de conștientizare a adolescenților în problema consumului de droguri.

Vă aşteptăm miercuri, 17 aprilie, între orele 11:00 – 14:00 pe Calea Timisorii nr 29-31 să NE DISTRĂM ÎMPREUNĂ!

Director, Prof. Stoica Mario

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy