duminică, februarie 5, 2023

Luați-i pe Arafat și pe Orban și spălați-vă pe cap cu ei!

 

Insist pe idee: să îl luați pe Arafat și să vă spălați pe cap cu el. Și cu Orban la fel.

Nu au reușit Imperiul Otoman, Imperiul Țarist, Imperiul Austro-Ungar, Al Treilea Reich sau Uniunea Sovietică să distrugă țara asta timp de secole, cum au reușit cei doi măscărici să o distrugă în câteva luni. Zeci de mii de români, printre care mă număr și eu, au pierdut locurile de muncă în străinătate pentru care urmau să plece zilele astea. De ce? Pentru 600 de infectați (care nu au ei nicio vină) și pentru că domnul Arafat a anunțat situația la OMS dimineață, iar noi am fost informați spre seară, pentru că Raed trebuia să anunțe el în prime-time situația din capul lui. Bine că era important să deschidem plaja de la Mamaia.

Acum nu el e de vină. Ci românii, pentru că nu păstrează distanța socială!

Al doilea vinovat e Orban. A adoptat șomajul tehnic. O mulțime de patroni și-au băgat angajații în șomaj tehnic, preferând o vacanță, decât să își bată mintea cu afacerile. Peste un milion de români sunt în șomaj tehnic.

În opinia lui Orban, relansarea economică se va face sprijinind sectorul construcțiilor. Care, cică, acuma merge.

Dragă Orbane, construcțiile mai merg acum din inerție. Ce o să faci la iarnă, când acest sector staționează?

Zici că e nevoie de 200 000 de angajați în domeniu. Un sector în care munca se practică preponderent la negru.

Bă! Pe voi vă plătește cineva să vă comportați așa, sau sunteți pur și simplu proști?

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

 1. Oare nu va fost clar că din momentul in care cadrele medicale sunt renumerate in funcție de pacienții cu Corona, nu-și mai dă nimeni demisia?
  Nici medicii, nici asistente, nici infirmiere!
  Dintr-o dată nu le mai este frică!
  Se bat pe pacienții cu Corona! La care tură să fie cât mai mulții!
  Dragilor, Corona, este o boală nou inventată!
  Asmatici, alergicii, bolnavii de plămânii, sunt afectați de noile schimbări climatice!
  Cei numiți acum cu Corona, sunt sensibili la aceste schimbări climatologice, de ce suntem tratați , ca proști? Nu doar in ROMÂNIA!
  Este un joc ,in care nu ni se spune adevarul, despre schimbarile climatologice, dar profitând de acest contest, ni se aruncă praf in ochii, căutând presiunii asupra tuturor!

 2. Covid nu este o boală ci un mijloc de prostire a proștilor. Și dacă a funcționat în primăvară, va funcționa oricând. De câștigat au numai cei ce conduc guverne. Ei pot da dispoziții pot cumpăra la orice preț și pot face orice. Fără nici un risc, având în vedere că majoritățile sunt ușor de influențat. Ele se compun exclusiv din proști. O combinație perfectă. Proștii cu nebunii.

Comentariile sunt închise.