miercuri, iulie 6, 2022

Luca Daniel este un arădean cu suflet mare care a dus lemne de foc unei familii din Macea

 

Minunile continuă și după Crăciun iar una dintre ele este Luca Daniel, un arădean cu suflet mare care nu a a mai închis un ochi din momentul în care a aflat despre o familie care nu mai are lemne cu ce să se încălzească. 

Dani, așa cum îl știu foarte multe familii pe care le-a ajutat, atât din județul Arad cât și din județul Timiș s-a pus să facă rost de lemne de foc și a mers la Macea unde locuiește o bunică cu cei doi nepoți. Bunica se străduiește din umila ei pensie să-i îngrijească pe nepoții ei, iar din puținul pe care-l are nu i-a mai ajuns și pentru lemne de foc.

Din fericire acest lucru a ajuns la urechile lui Dani iar el n-a stat pe gânduri a solicitat ajutorul a doi prieteni și împreună au transportat lemnele gata tăiate pentru bunica de la Macea.

Lacrimile de pe obrajii bunicii au fost precum razele de soare în ochii unui nevăzător, iar bucuria cu care a fost oferit acest sprijin din partea familiei Luca Daniel este de nedescris în cuvinte.

Bucuria de-a oferi un asemenea ajutor o putem simți oricare dintre noi azi, peste o săptămână sau peste zile întregi. Nu este nevoie să fie sărbătoare ca să-i ajutăm pe semenii noștri. Putem fi mai buni zilnic!

Vă doresc din partea mea multă sănătate dragi cititori ai ziarului Critic Arad, iar Dumnezeu să ne dea curajul să vedem în adâncul sufletului bun, pe care îl avem cu toții!

An Nou Fericit cu bucurii, critică, dar constructivă! Mereu aceeași, Andrada Bobiș.

Ultimele Știri

Related news