duminică, ianuarie 29, 2023

Lui Bibarț îi plac ideile opoziției mai mult decât ale lui: „Bonificaţia pentru buni platnici creşte la 10%”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Taxele rămân pe loc, bonificaţia pentru buni platnici creşte!

„Nu avem în plan să majorăm taxele şi impozitele locale”.  Dă asigurări în acest sens primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ  care de mai bine de o lună de zile a dispus direcţiei de specialitate pregătirea documentaţiei necesare pentru proiectul de hotărâre referitor la taxele şi impozitele locale aferente anului 2020. Veştile bune nu se opresc aici! Tot edilul Călin Bibarţ a venit şi cu propunerea de majorare a bonificaţiei acordate arădenilor care plătesc integral dările locale până în data de 31 martie a fiecărui an.

„Referitor la taxele şi impozitele pe anul 2020, vreau să precizez că nu avem în plan să le creştem. Totodată am constatat că un partid politic, USR-ul a venit cu o acţiune publică de strângere de semnături pentru majorarea la 10% a bonificaţiei acordate contribuabililor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie 2020. Eu nu pot decât să le mulţumesc pentru faptul că promovează un proiect pe care eu l-am dispus în urmă cu mai bine de o lună de zile celor de la Direcţia Venituri, în vederea pregătirii documentelor pentru anul viitor. În concluzie: nu creştem impozitele, dar majorăm bonificaţia pentru plata integrală a taxelor  de la 5 la 10%.”, a detaliat primarul Călin Bibarţ.

https://www.facebook.com/calin.bibart.9/videos/1289132307916248/

Articol asociat (titlului): 

Daniela Săbău: „USR Arad va strânge semnături pentru bonificația de 10% pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news