ȘTIRI

Mai bine mai târziu decât niciodată…

 

…  Primăria a deschis o carte de condoleanțe în memoria Regelui Mihai, cu doar o zi înainte de înmormântarea Majestății Sale. Încetineala cu care s-a mișcat Primăria Arad este greu de explicat, mai ales că  Regele Mihai era, din anul 2001,  cetățean de onoare al Aradului. E adevărat, la acea dată, primar al Aradului era Dorel Popa și nu Gheorghe Falcă, iar motivația, administrației de atunci pentru acordarea titlului, „fostul Suveran al României, personalitate marcantă a istoriei moderne româneşti, pentru întreaga activitate, dragostea si ataşamentul constant faţă de ţară”,  este pentru cei care azi se află în fruntea urbei, banală!

[COMUNICAT DE  PRESĂ – Primăria Municipiului Arad]

Asociaţia “Amicii Regelui Mihai”, Primăria Municipiului Arad, Liga Scriitorilor din România, filiala Arad şi PRO URBE Arad vă invită vineri, 15 decembrie 2017, ora 14, în Sala Regele Ferdinand din cadrul Palatului Administrativ cu ocazia deschiderii cărţii de condoleanţe în memoria Regelui Mihai.

Cu această ocazie se va ţine un moment de reculegere iar Înaltpreasfinţitul Părinte Dr. Timotei Seviciu – Arhiepiscop al Aradului, va oficia o scurtă slujbă religioasă.

Cei care doresc să scrie în cartea de condoleanțe o pot face până sâmbătă, 16 decembrie, Sala Regele Ferdinandfiind deschisă între orele 10.00 și 17.00.

2001, fostul Suveran al României, personalitate marcantă a istoriei moderne româneşti, pentru întreaga activitate, dragostea si ataşamentul constant faţă de ţară.

 

 

 

 

 

 

Critic Arad, 15 decembrie 2017 1:31